No 33 Basic Luxury. Shopwalhalla in Dordrecht

HOT SPOT IN DORDRECHT; NO 33

Wij Shopaholieks hebben een enorme passie voor mode. En aangezien de meeste bloggers van Shopaholiek uit de drechtsteden komen gaan we jullie onze HOT SPOTS uit onze regio laten zien.

Met stip ergens bovenaan staat NO 33. Basic Luxery. Tja.. de naam zegt het al: clean, basic, sober, tijdloos, prachtige materialen en de mooiste merken. Dat omschrijft toch wel het beste deze prachtige winkel aan de Vriesestraat in Dordrecht. Midden in deze monumentale stad in een oud statig pand vind je mooiste merken als Humanoid, Ruby Tuesday, Lazimani, KIMM, Rockin Items, Love Stories, Just Female, Monique van Heist, Selected Femme, Forte-Forte, Meyba en natuurlijk de prachtig gebreide vesten van Marjet: Made by Jet. Stuk voor stuk merken waar ik in ieder geval van ga kwijlen en die ik eigenlijk allemaal wel in mijn kast wil hebben. Sportief met een vleugje chic, ik hou ervan!

NO 33 zit qua prijs duidelijk in het midden- en hoger segment. Cindy, samen met Marjet eigenaresse, mixed de wat duurde tijdloze kleding met wat meer betaalbare items zonder de luxe, comfortabele feel tekort te doen. Laat dat maar aan Cindy over. Al jarenlang is zij in de binnenstad een bekend gezicht en zij ademt deze tijdloze fashion als geen ander. Voor advies moet je dan ook echt bij haar zijn:  de passie en liefde straalt er vanaf. Dat enthousiasme vind ik trouwens heel belangrijk als ik in een winkel kom, toch?

Ben je benieuwd geworden en wil je een keertje kijken bij NO 33. Ze zitten midden in het centrum van Dordrecht op de Vriesestraat nr.33  Is Dordrecht te ver voor je? Check dan even de website. Daar vind je ook al deze prachtige items.

 

DSC_0232
Cindy & Mariette en de modellen Angela en Stephanie
DSC_0148
No.33 is één van de mooiste kledingwinkels in de Drechtsteden.
DSC_0140
Echte modellen in de etalage
DSC_0143
Love Stories. Waanzinnige lingerie die gezien mag worden.
DSC_0174
De nieuwe kleur van de Rockin Items Clutchbag: donkerblauw! Zo mooi!
DSC_0151
Gezonde snacks……
Untitled design (33)
Deze dames zijn ook helemaal in het nieuw gestoken door NO 33. Very nice!
DSC_0175
Deze sjaal van Ruby Tuesday staat op mijn wishlist! Samen met het grofgebreide vest. Love it!
DSC_0149
Sneakers van Meyba zijn altijd goed!
DSC_0180
Ik word gewoon altijd blij van mooie dingen. En wijn 🙂
DSC_0183
Zo vreselijk in love met mijn broekje van KIMM.. En ook in ging niet zonder lege handen naar huis. De laarsjes van Lazzimani gingen als zoete broodjes over de toonbank. Donkerblauw is het echt nieuwe zwart deze winter
DSC_0288
Selfie time!
angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie