Vakantie No-Go’s

HOE HIP BEN JIJ OP VAKANTIE?

 

Ging jij deze zomer voor makkelijk of hip? Laten we even voorop stellen dat ik ook van de makkelijke ben op vakantie. Maar….. makkelijk kan ook leuk zijn. Dat wil niet zeggen dat je er dan als een slons bij hoeft te lopen omdat het toevallig vakantie is. Het oog wil tenslotte ook wat toch?

Soms viel mijn mond open van verbazing: combinaties waarvan ik zeker weet dat de draagster vergeten is in de spiegel te kijken en items die gewoon echt niet meer kunnen. Maar ja.. wie ben ik: het belangrijkste is natuurlijk gewoon dat je genoten hebt van je vakantie, hip op niet. Toch wilde ik mijn No-Go’s met jullie delen.

  • De witte legging: bij de kids al horrible, maar bij vrouwen helemaal vreselijk! Staat echt niemand. Ow…. en tenzij je jong, slank en de juiste legging hebt, is het niet de bedoeling dat je de legging ook nog eens als broek draagt. Echt, daar wordt niemand blij van. Doe.Het.Niet!
  • De Birckenstock: alsjeblieft….. gooi ze weg. Wat een vreselijke dingen.
  • De Bermuda: je weet wel, die khaki-kleurige die niemand ophaalt, die niemand leuk staat. Die willen we gewoon liever niet meer zien.
  • Op je slippers naar een restaurant. Kom op zeg! Een sandaaltje heb je net zo snel aangetrokken en ziet er net wat leuker uit.
  • En please… pers je niet in te strakke jurkjes of truitjes. Je wilt tenslotte niet geassocieerd worden met een rollade toch?
  • Verder geldt gewoon.. alles waar TE voor staat is ook gewoon to much. Te strak, te groot, te klein, te bloot, te makkelijk etc.

Dit jaar was toch eigenlijk fantastisch voor ons vrouwen: wijde jurkjes (verbloemen alles en zitten heerlijk, van midi tot maxi), lekkere sweatpants (gewoon hip), leuke, wijde shirts, shorts (echte korte shorts) espadrille, sandaaltje,sneakers of als je uitgaat kek hakje eronder en klaar! Gewoon een kwestie van goed in de spiegel kijken of je laten adviseren door iemand die het beste voor heeft met je.

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie