I need some ME-TIME

# FF TIJD VOOR MEZELF #

Met 4 kinderen, waarvan 2 pubers en 2 kleuters, is het hier echt chaos van tijd-tot-tijd. Of eigenlijk eerlijk gezegd: 24/7.

Dussssss…. ik vind dat ik recht heb op quality ME-Time. Gelukkig laat mijn man me altijd mijn gang gaan en begrijpt hij de noodzaak :).  Wat doen jullie als je tijd voor jezelf wil? Ga je met een boekje op de WC zitten? In bad met een masker? Met een tijdschrift op de bank?  Ik niet… dat is voor mij te weinig ME-Time. Tijd om op de WC te zitten heb ik amper, ze geven mijn wcpapier bij wijze van spreken aan, als ik in bad wil willen ze erbij en een tijdschrift lezen doe ik ook eigenlijk nooit.

  • Ik heb graag mijn vriendinnen om me heen . Daar word ik echt blij van. Zo ga ik met vriendin E iedere maandag naar de bioscoop: heerlijk ff niks. Sommige mensen gaan naar de sportschool, wij gaan naar de bios. Ieder zijn ding. Grote zak M&M’s mee en verder alleen maar zitten en kijken.
  • Met vriendin D drink ik graag wijntjes en kletsen we er graag op los… (ook met vriendin A,B,C,D,E,F,G doe ik dat graag trouwens).
  • Vriendin M en ik doen altijd graag een dagje Amsterdam voor euh… quality-time :).
  • Met al deze vriendinnen ga ik ook altijd een lang weekend naar Ibiza of Barcelona. Dat is voor mij quality-time. Daar kom ik van bij. ik heb dat nodig. Echt. Volgende tripje is al weer heel snel! Barcelona dit keer.
  • Dan heb ik nog vriendinnen waar ik mee blog en leuke dingen mee doe voor het bloggen. Eigenijk is dat werken, maar ik haal daar zoveel plezier uit dat ik het ook quality-time wil noemen. Er zitten ook echt wel leuke tripjes tussen soms :).
  • Uit eten: dat doe ik ook graag… en wat wijntjes erbij. Hou ik van!
  • En ik heb er nog eentje…. een beetje een bijzondere: ik ga graag boodschappen doen rond half 7. Dan is het hier in huis pure hectiek met het bad- en bedritueel en ik knijp daar graag tussenuit. Het is dan zo heerlijk rustig bij Appie Heijn. Er zijn er trouwens meer die dat doen, want ik kom vaak dezelfde tegen.

Buiten moeder ben ik ook Angelique… en die moet ook af en toe aandacht :).

 

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie