Bandajanas: Get the Ibiza-feeling-slipper!

Travel light en fashionable!

Heb jij nog ruimte in je koffer? Deze slippertjes van Bandajanas passen er nog prima in!

IMG_5079.JPGAls Ibiza-liefhebber trokken de slippertjes van Bandajanas direct mijn aandacht.

Ik hou van slippers, maar die kun je natuurlijk niet altijd zomaar aan overal naartoe, of eigenlijk doe ik dat wel gewoon want ik hou nogal van makkelijk, maar het kan “leuker”, maar dan wel graag net zo comfortabel. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik hou van slippers, ze geven mij het ultieme vakantiegevoel. Altijd! En ik vind het lekker lopen.

Deze slippers zijn net een tikkie anders, en wel zo anders, dat de kans dat iemand met dezelfde slippers loopt, klein is.

Het werkt eigenlijk heel simpel, een soort stappenplan:

  • Je kiest je slipper. Een zwarte, taupe, donkerblauw, met hak of zonder hak. TIP: bestel echt een maat groter dan je eigen maat, want ze vallen klein.
  • Je kiest je banden. Die zijn er in heel veel verschillende kleurstellingen, van heel kleurrijk tot ingetogen, met of zonder glitters. You name it. Ik heb een aantal banden besteld en die kun je natuurlijk ook gewoon door elkaar gooien en er je eigen twist aan geven. Niks moet en alles mag, the Ibiza-feeling 🙂
  • Kies accessoires in het goud of zilver, een boho-ring of een kwastje om je slipper af te stylen. En klaar…..

Nu is het even zaak om op je gemakkie wat filmpjes te kijken over hoe je slipper kunt dragen, want er zijn namelijk tig manieren om die slipper te dragen.  In het begin dacht ik.. “pffffff…. effe serieus, wat een werk!” . Maar echt…. en geloof me, als ik het kan kan iedereen het, als je het eenmaal een keer gedaan hebt heb je de slipper in no-time aan.

m2 m4

Ik had mijn slippertjes meegenomen tijdens mijn vriendinnenweekendje en mijn vriendinnen waren zo enthousiast over de slippers dat ik ze zelf niet eens gedragen heb, maar zij! Dus moesten zij er natuurlijk ook mee op de foto: meet my friends: Danielle en Marieke!

Wil je meer info over de Bandajanas? Check dan even de website. En niet vergeten: echt een maatje groter bestellen! En zo heel duur zijn de banden niet, dus bestel er 2 zodat je een beetje kunt wisselen.  Al voor rond de € 25,- heb je al een compleet paar.

Ik heb ondertussen ook de hak-variant besteld. en…. ze zijn er ook voor onze dochters vanaf maat 28, dus die komen er ook aan. Keep you posted.

www.bandajanas.nl

IMG_5109.JPGIMG_4847.JPGIMG_4832.JPGdaan1IMG_4855-0.jpgIMG_5179.JPG

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie