Last van schrale lippen?

Lippen

Verzorgde lippen met lippenbalsem en lipscrub

Mijn dochter en ikzelf kunnen echt last hebben van droge en pijnlijke lippen in de winter. Schraal is misschien een beter woord hiervoor. En natuurlijk klinkt het weer als reclame, maar hea, deze balsem en scrub voor je lippen van Kruidvat zijn echt de oplossing!

In de winter kunnen de lippen wel wat extra hydratatie gebruiken en met de nieuwe Kruidvat lippenbalsem en lipscrub geef je je lippen de verzorging die ze nodig hebben. Eigenlijk verzorgde ik mijn lippen nooit zo, maar sinds ik deze in huis heb, doe ik het iedere week!

Hoe te gebruiken?

“Masseer eerst met droge vingers de Kruidvat Originals Lipscrub Amandelolie op de lippen om dode huidcellen en velletjes van de lippen te verwijderen. Breng daarna de Kruidvat Originals Lippenbalsem Kokosolie aan. Dit product hydrateert en verzorgt de lippen. De toegevoegde shea butter maakt dat het een hele fijne verzorging is voor droge lippen. De producten zijn dermatologisch goedgekeurd.”

Over Kruidvat!

Kruidvat telt meer dan 1.230 winkels in Nederland, België en Frankrijk en de drogisterijketen is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie