Aandacht voor handen, lijf en nagels!

Handen

Handen komen bij velen op de laatste plaats…

Ik ben echt niet lief voor mijn handen. WC’s scrubben, ramen lappen of stofzuigen, ik doe alles zonder handschoenen! Ik weet het, het is echt niet goed. Mijn handen voelen dan helemaal uitgedroogd en strak aan. Daarom ligt er ook standaard op de tafel een tube handcrème klaar.

Nu met alle feestdagen in het vooruitzicht ben ik sowieso veel in de keuken te vinden. Ik kook graag, maar ook graag voor mijn vrienden en familie. Veel in de keuken dus, vaak mijn handen wassen, die hebben echt te lijden! Nu heeft Dr. Organic een super leuke gift set deze maand. De Honey Moisture set is niet alleen super om te krijgen, maar ook leuk om weg te geven!

Bij het openen komt de heerlijke geur van Manuka honing je tegemoet, laat staan als je er je handen of lichaam mee hebt in gesmeerd. Ik was en ben fan van Cocos, maar hea, dit is echt een aangename verandering in mijn dagelijkse patroon. Ik kan er al een soort naar uitkijken.

Ken jij de krachten van Manuka honing al?

Deze bijzondere honing afkomstig uit Nieuw-Zeeland heeft tal van kenmerken waardoor het zich onderscheidt van andere soorten honing. Het heeft een hydraterend effect op de huid en kan tevens de huid helpen te herstellen. Dr. Organic Manuka Honing Moisture Cadeauset is een unieke geschenkset met alle toppers uit de Manuka Honey lijn van Dr. Organic. Deze heerlijke verzorging voor het lichaam is verrijkt met voedende extracten, zoals cacaoboter, zonnebloemolie en vitamine E.

Handen

Wat zit er in het tasje?

Manuka Honey herstelt en voedt de droge huid intensief en is de ideale winterverzorging! De gift set bestaat uit een toilettasje met daarin Manuka Honey Rescue Cream, Skin Lotion en Hand & Nail Cream. De rijke verzorging ruikt heerlijk en bevat behalve Manuka-honing ook ingrediënten als cacaoboter, sheaboter en vitamine E. Voor een zachte, gave en mooi verzorgde huid!

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie