Hotspots vallen in de prijzen!

Hotspots

Bezoeken jullie wel eens hotspots? Bekijk deze eens!

Maandagavond 25 november 2019 werden in Theater Amsterdam de Entree Awards 2019 uitgereikt aan spraak- en smaakmakende horecaconcepten die afgelopen jaar zijn geopend of gerestyled. Deze felbegeerde prijzen voor de horeca, verdeeld over 13 categorieën, werden overhandigd aan trotse hospitality professionals.

Vier horecabedrijven uit de klantenportfolio van MissPublicity waren genomineerd, twee zaken wisten een award in de wacht te slepen. BUNK Utrecht scoorde de award voor Best Hotel Concept. NH Collection Amsterdam Flower Market & Ter Marsch & Co Amsterdam won de award in de categorie Best Restyling. Daarnaast was IJver in Amsterdam genomineerd voor Best Restaurant Concept en GaleriAAA by Mangiare in Rotterdam was genomineerd in de categorie DareDevil. Een prachtig selectie van projecten die uitblinken in hospitality en concept.

Nieuwe plekjes ontdekken is één van onze favoriete bezigheden. Leuk om ergens een nieuwe stek te vinden, die zich onderscheidt qua decoratie of juist qua food. Het liefst hebben wij natuurlijk beide, maar het moet allereerst direct goed aanvoelen. De uitstraling nodigt meestal uit en food is de aanvulling waarvan je wel hoopt dat het je smaak is.

Ergens overnachten is ook altijd een uitdaging. De standaardkamers van een doorsnee hotel kun je bijna uittekening. Bij binnenkomst stralen de meubels al meestal uit dat het over een massaproductie gaat en voel je je eigenlijk niet echt thuis. Graag iets nieuws, knus of super moderns, als het maar anders is thuis.

Bekijk deze award-winnende locaties eens, deze nodigen toch direct uit om daar naar toe te gaan? Ik ben benieuwd of jullie ook graag nieuwe locaties ontdekken! Laat het ons weten!

X

hotspots  hotspots

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie