Vita Liberata: Met een natuurlijk tan de winter door!

Vita Liberata

Luxe verzorging die de huid ook bruint

Het toonaangevende, luxueuze zelfbruinermerk Vita Liberata levert met de innovatieve cosmeticaproducten een prachtig natuurlijk resultaat. De luxe producten zijn ontwikkeld voor de moderne vrouw, zo combineert de zelfbruining eigenschappen van make-up met huidverzorging. Een perfect alternatief om tijdens de wintermaanden toch een gezonde teint te krijgen.

Ik herken mezelf erg in Alyson Hogg, die dit product ontwikkelde, waarover hieronder meer. Ik reis relatief ook veel en heb meestal weinig tijd om aan make-up te besteden. Dan is het fijn als je huid een beetje gekleurd is, maar tegelijkertijd wil je het niet blootstellen aan de zon of zonnebank. Ik gebruik het serum uit deze serie, een perfecte onderlaag voor je dagelijkse verzorging en je kleurt nog een beetje ook. Zo kan de huid heerlijk door ademen en je ziet er gezond uit! Van mij krijgt dit product dan ook een dikke duim omhoog!

Het merk is in 2003 opgericht door Alyson Hogg, een drukke moeder die veel reisde. Ze had behoefte aan een product dat meer kon dan alleen hydrateren of zelfbruinen. Om vrouwen, die het altijd druk hebben, tegemoet te komen ontwikkelde ze luxe huidverzorging die de huid ook daadwerkelijk verzorgt en een goudbruine gloed geeft.

Pure ingrediënten, innovatie en de wens om producten te ontwikkelen die echt werken zijn altijd de pijlers geweest van Vita Liberata. Met als doel een voedende huidbehandeling die de huid ook bruint. Weliswaar met een vlekkeloze finish en een natuurlijk ogende kleur, een fluweelzachte huid en langdurige hydratatie. Hiervoor wordt de slimste technologie en de zuiverste ingrediënten gebruikt om zo de meest natuurlijke resultaten te leveren.

Producten van Vita Liberata zijn niet getest op dieren, bevatten geen parabenen, parfum/geur, alcohol, dieren derivaten, petrochemicaliën, sulfaten en siliconen. En ook geen SPF of andere bescherming tegen de zon. Een aanvullende SPF is dus aan te raden als je naar buiten gaat.

Vita Liberata is onder meer te koop bij Captain.nl!

Vita Liberata Vita Liberata Vita Liberata Vita Liberata

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie