Nieuw seizoen vraagt om vitamines!

Vitamines

Persoonlijk slik ik het hele jaar!

Jezelf verzorgen houdt niet alleen in dat je gaat smeren. Ook je voeding is erg belangrijk. Als ik veel vet eet, zie ik dat aan mijn huid. Ik krijg dan echt een reactie, veel meeëters en talkpuistjes als gevolg hiervan. Dus ik eet niet zo vet, ook omdat ik er gewoonweg niet van houdt. Naast mijn relatief gezonde voeding, slik ik dagelijks vitamines. Op dit moment gebruik ik een multivatime, visolie, magnesium, een vitamine die goed is voor de darmflora en eentje die goed is voor huid en haar. Ikzelf heb het idee dat het echt werkt, de multivitamine van Leefvitaal is daar één van!

Bij een druk en actief leven is lekker in je vel zitten en goed voor jezelf zorgen belangrijk. De voedingssupplementen van Leefvitaal geven een optimale aanvulling van vitaminen en mineralen op de dagelijkse voeding. Het gezicht van het merk is Anita Witzier en het is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Leefvitaal heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van voedingssupplementen die passen bij elke levensfase. Hoge kwaliteit en toegankelijkheid staan hierbij voorop. Leefvitaal heeft 11 verschillende voedingssupplementen in het assortiment: Kurkuma, Vitamine D, Magnesium Citraat, Multivitaminen Compleet, Multivitaminen Compleet 50+, Rode Gist rijst, Magnesium 400 + L-tryptofaan, Glucosamine Puur, Groenlipmossel, Visolie en Glucosamine Chondroitine.

Prijs en verkrijgbaarheid
Leefvitaal is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister, de producten zijn vanaf nu te koop bij alle filialen en online via www.kruidvat.nl en www.trekpleister.nl.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie