Travelling light!

Travelling light

Met weinig bagage op pad is op mijn lijf geschreven!

Vliegen is onderdeel van mijn leven. Met een huis in Spanje vlieg ik regelmatig op en neer. Veel spullen heb ik niet nodig, ik zeg eerlijk: ik heb genoeg daar liggen. Tegelijkertijd hoe fijn is het als je met weinig op pad kunt gaan? Travelling light noem ik het en ik stap daar niet meer zo snel van af!

Tegenwoordig moet je overal voor betalen bij een vliegmaatschappij. Het enige dat niets kost, is een rugzak. Het begon ooit met een klein koffertje, maar ook daar moeten we tegenwoordig voor betalen. En als het niet hoeft, hebben we er ook geen zin in. We zijn nu eenmaal gierige Hollanders!

Het principe Travelling light is bij ons al jaren een begrip. Zo vlogen wij met het hele gezin naar New York ook alleen met kleine koffertjes. Opdracht van Vaders! Ik schrok er in eerste instantie wel van, maar als je goede en handige combinaties inpakt, dan kom je echt een heel eind. Daar heb ik toen veel van geleerd.

Nu in de zomer heb ik in Spanje helemaal weinig nodig. We brengen veel tijd buiten door en door de warmte loop je continue of in bikini of met nauwelijks iets daar over heen. Ik heb het geluk dat ik al veel in Spanje heb liggen. Mijn sportkleding, bikini’s en zomerse jurkjes zijn allemaal daar. Eigenlijk neem ik slechts mijn nieuwste aanwinsten mee, omdat ik die dan net even leuker vind en soms laat ik die ook weer daar.

Maar dan blijft nog wel de vraag met welke rugzak ga ik reizen? Ik heb gemerkt dat daar niet zo heel moeilijk over gedaan wordt bij het boarden, als deze maar onder je stoel past. Om een beetje leuk te reizen, ga je dan ook voor een toffe rugzak. Ik kwam een stoere tegen bij Statement Outfit. En wow, daar ging echt nog wel een hoop in. Ik ben super tevreden met deze aanschaf. Statement Outfit heeft nog veel meer stoere accessoires. Ook een fijne crossbody tas, ook super handig op vakantie of naar een festival.

Succes met alle voorbereidingen voor jullie vakantie!

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie