Tijd voor een nieuwe uitdaging: F.I.T.-C9 kuur

F.I.T.-C9

F.I.T. in negen dagen, ik ga de uitdaging aan!

Over mijn fitheid heb ik eigenlijk niets te klagen. Hetgeen waar ik de laatste tijd een beetje mee rondloop en dat zal waarschijnlijk door de leeftijd komen, dat is mijn stoelgang. Het laatste dat ik wil, is met pillen of drankjes aan de gang gaan. Dus ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn darmen eens te resetten.

FIT-C9 is vooral geen crash-dieet! Natuurlijk val je er ook een paar kilo mee af, maar dat was zeker niet mijn uitgangspunt. Deze kuur van 9 dagen (dat is te overzien) is met name een reiningskuur van de darmen. Afvalstoffen worden afgevoerd, de darmen worden gereinigd en als jullie het zo ervaren zoals ik zal je in de loop van de kuur je steeds energieker en beter gaan voelen.

Natuurlijk is het de eerste dagen even afzien, maar het fijne van deze kuur is dat je vanaf het begin het nodige fruit en groente mag eten. In de avond heb ik deze groentes wel gewokt, zodat je nog een beetje het gevoel van een warme maaltijd hebt. En vanaf dag drie mag er al weer een ei bij en zo bouwt het zich op.

De eerste dagen ben ik erg moe geweest. Toch ook wel een teken aan de wand dat er iets moest gebeuren. Maar na een dag of 6 kreeg ik het gevoel dat ik weer alles aan kon. Ik ben normaal blijven sporten zoals ik altijd al doe. Misschien is dat voor velen net iets te veel, maar ik wilde niet te veel spiermassa gaan verliezen. En voorlopig heb ik wel mijn doel bereikt. Ik heb weer een dagelijkse stoelgang en daar ben ik zelf erg blij mee! Ik voel me vol energie en pak nu de draad weer op met een normaal eetpatroon. Gezien ik eigenlijk al meestal licht en gezond eet, is dit niet een aanslag op mijn lijf. Propvol zitten is  gewoon “not me”!

Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb en ben zeker van plan het nog eens te herhalen misschien zo na de feestdagen. Dat lijkt nog een eind weg, maar het kan maar vast in de planning zitten!

Oh ja, wat ik graag nog even kwijt wil. Dit is dus “by far” geen moeilijke kuur. Alles staat exact omschreven in de boekjes die je erbij krijgt. Ook op de site van F.I.T.-C9 staat alles nog eens beschreven en kun je precies zien wat je erbij kunt eten. Alles voorzien van lekkere recepten, dus echt een kant en klaar concept. En daar houd ik van! Ik heb geen zin om zelf te moeten gaan afwegen of calorieën te gaan tellen, dus op mijn lijf geschreven.

Mocht je pas over twee weken op vakantie gaan en denken ik wil nog wat: aarzel niet en doe deze kuur. Ikzelf ben 2 kilo lichter geworden, maar dat was dus niet mijn uitgangspunt! Sanne Koster van Forever Living kan je alle informatie geven die je graag wilt hebben. Zij heeft mij ook persoonlijk ondersteund en tips gegeven. Heel fijn om een persoonlijk contact te hebben, ook als je er even niet uit komt! Je kunt haar bereiken op Foreverliving.koster@outlook.com of via haar mobiele nummer 0625137503.

Succes, X

F.I.T.-C9

Processed with VSCO with a5 preset

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie