Indeed: mooie nieuwe lijn voor de huid

Indeed

Kennen jullie de producten van Indeed al?

Het is moeilijk om te kiezen welke cosmetische producten bij jouw huid passen. Het is voor mij intussen ook een gevecht tegen de tijd geworden. Voor velen is het onbelangrijk, maar ik probeer toch zo lang mogelijk mijn rimpels in control te houden. Nu is dat uiteindelijk een strijd die je gaat verliezen, dat weet ik heus wel. Ook genetisch ben je afhankelijk van hoe je huid het houdt maar er is echt wel iets te doen.

Zo kwam Indeed op mijn pad en was ik toch wel geïnteresseerd om het een en ander uit te proberen. Met name de schoonmaakpads met een hoge dosis aan collageen leken mij super interessant om te gebruiken en eerlijk gezegd ben ik heel tevreden met het resultaat. Ik kan namelijk niet alles op mijn gezicht smeren of gebruiken. Mijn huid moest wel aan bepaalde crèmes wennen en zag in het begin hier en daar wat oneffenheden, maar die trokken na een dag of vijf weer weg. Ik denk dan maar zo, het doet dus wel iets!

De dagcrème heeft een beschermingsfactor van 30. Persoonlijk vind ik dat je niet meer zonder naar buiten kunt, het geeft direct optimale bescherming en je hoeft niet met vette zonnecrèmes aan de slag.

Voor de nacht heb ik een vitamine C crème. Je voelt direct dat deze zachte crème een zaligheid is voor je huid en het verzorgt je huid na een intensieve dag. Gedurende de nacht kan deze dan weer heerlijk tot rust komen.

Zonder oogcrème ga ik ook niet van huis of slapen. Deze gebruik ik zowel ’s ochtends als ’s avonds. Een weldaad voor de gevoelige huid en de locatie die ook wel de echte eerste tekenen van huidverslapping of ouderdom laten zien. Noodzakelijk dus om goed te verzorgen.

Over Indeed Labs

Indeedlabs lanceerde in 2011 nanoblur™ ™ waarmee ze de cosmetische wereld niet betraden, maar bestormden door als eerste een blurring crème op de markt te brengen waarmee je huid in seconden photo-ready kon zijn.
Een innovatie die de cosmetische wereld op zijn kop zette, tijdens de opkomst van de alles onthullende HD cameralens. Met nanoblur™ gaf Indeed Laboratories een next-generation oplossing op het moment dat het nodig was en zette daarmee een nieuwe standaard in het vak. Een product dat zijn functie op hoog niveau vervult met ingrediënten van hoge kwaliteit, een goeie betaalbare prijs en doet wat het belooft. En wie waardeert dat nou niet? Beloofd is beloofd en Indeed laboratories vervult zijn belofte. En zo ontstond er een revolutie in huidverzorging – Indeed.

Indeed is een bedrijf afkomstig uit Canada met wereldwijde distributie. Indeed laboratories maakt doelgerichte, krachtige formules die specifieke problemen aanspreken met maximaal resultaat. Elke huid is uniek en Indeed Laboratories wil vrouwen aansporen hun eigen schoonheid te vinden. Indeed laboratories schuwt onbetreden paden niet. Indeed Laboratories geeft de beste kwaliteit oplossingen met zichtbare resultaten die een glimlach op je gezicht toveren, door combinatie van wetenschap op hoog niveau met de meest krachtige ingrediënten vanuit de hele wereld.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie