Na de marathon een nieuwe challenge!

bodytec

Een fotoshoot op 1 juli, vlak voor de zomervakantie…

Het is voor mij een feit: ik heb doelen nodig. Ik sport heel graag, maar vind het zeker een uitdaging om naar een doel toe te werken. Zo vroeg ik dus aan Rody van Yousportz “Ro, wat wordt mijn volgende uitdaging na de marathon?” Waarop hij voorstelde om echt voor bikini-proof te gaan en een fotoshoot in het vooruitzicht te stellen. 

Ik hoor jullie denken, maar ja ik heb het nodig ook ik. Ik zie dat mijn lijf aan het veranderen is en ik wil het niet. Voor de marathon ben ik drie kilo aangekomen. Anders gegeten, stress en spieren zijn hier de oorzaak van. Dat wil ik herstellen en daar geef ik me 2,5 maand voor. Het wordt weer regelmatig trainen, personal trainen en af en toe een training met de bodytec.

Hebben jullie al eens van de bodytec gehoord?

In 20 minuten tijd train je heel effectief spieren, waarvan je niet eens wist dat je ze had. Acht grote spiergroepen, zoals de benen, billen en buik, worden tegelijkertijd intensief aangespannen door middel van (ongevaarlijke) impulsen. Je voert zo actief mogelijk verschillende oefeningen uit, welke door Yousportz worden voorgedaan, en je zal merken dat hele simpele bewegingen plotseling erg zwaar zullen zijn.

Dankzij het leveren van weerstand is Bodytec buitengewoon tijdbesparend en effectief. Een enkele training is maar liefst 18 keer effectiever dan normale krachttraining. Na 20 minuten zit de training erop en heeft je lichaam 515 calorieën verbrand. Ter vergelijking: met 20 minuten joggen of boksen verbrandt je lichaam maximaal 250 calorieën. Dat is dus best de moeite waard om te overwegen.

Ik heb het nu 1 keer gedaan en vond het gevoel heel apart. Je hebt niet echt het idee dat je zoveel gedaan hebt, maar tegelijkertijd is het dus heel effectief. Toch raden mijn trainers het aan het te blijven combineren met normaal trainen. En dat maakt het voor mij juist aantrekkelijk, dan heb je niet elke keer dezelfde training.

Zijn jullie geïnteresseerd in een proefles Bodytec, neem dan contact op met Yousportz!

bodytec

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie