Trends voor het voorjaar van 2019

Trends

Heerlijk om de eerste trends binnen te zien komen!

Het is pas begin januari, maar toch stromen de eerste mailtjes, folders en foto’s binnen van de nieuwe trends voor deze lente en zomer. Heerlijk om toch weer tegen frisse kleuren  en open schoenen  aan te lopen. Ook de sieraden doen mee. Kijk hieronder wat wij zoal gespot hebben!

Sieraden van Dos por Dos om je outfit compleet te maken!

De oorhangers van de nieuwe Spring Summer 2019 collectie van Dos por Dos zijn, zoals we gewend zijn, weer een lust voor het oog. De sieraden zijn gemaakt van buffelhoorn en halfedelstenen. Kenmerkend dit seizoen zijn de lange oorhangers, die dankzij het lichtgewicht materiaal toch zeer comfortabel te dragen zijn.

Trends Trends

De nieuwste trends van Woden

In de nieuwste collectie van Woden komen niet alleen een aantal klassiekers terug, zoals bijvoorbeeld de YDUN croco en YDUN mesh, maar worden ook nieuwe modellen geïntroduceerd. Van knalgele plateausneakers voor onder een vrolijk zomerjurkje tot dad sneakers, gave sandalen en comfy slippertjes met leuk printje; komende zomer is er voor elk wat wils te vinden bij Woden.

Trends

Open schoenen van Angulus

Wij kunnen niet wachten tot de temperaturen weer stijgen, de dagen langer worden en we weer lekker lang buiten op de terrassen kunnen zitten. De boots weer in de kast en tijd om de zomerse schoentjes er weer bij te pakken. Deze zomercollectie van Angulus zit bomvol stoere slippers, fijne sandalen en zomerse hakken. Zoals we van Angulus gewend zijn, zijn ook deze schoenen voorzien van een comfortabel voetbed dat veel steun biedt.

TrendsTrends

Heerlijk jurkjes voor elk moment van Bull Sisters!

Na een lange stranddag heerlijk tot in de late uurtjes op een terras zitten met een lekkere cocktail… Wij kunnen ons alweer verheugen op de zomer. Bull Sisters heeft het goed begrepen en heeft hun collectie geïnspireerd op de populairste (en lekkerste) cocktails. Zo is de Bloody Mary een pittig maar vrouwelijk jurkje en is de Manhattan een echte klassieker met moderne twist. Perfect om mee over de boulevard te flaneren om gespot te worden in de hipste beach clubs!

Trends

Genoeg inspiratie opgedaan? Ik weet zelf niet waar ik moet beginnen, wat ziet het er allemaal fantastisch uit! Ik kan niet wachten op de lente!

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie