“Mooi” hoeft niet altijd tweede keus te zijn!

Mooi

Tweedehands is niet altijd tweede keus…

Gold-diggers worden we ook wel genoemd! Het voelt een beetje zo wanneer je een vintage shop binnen stapt dat je een beetje gaat schat gaat graven. Stappen jullie ook wel eens een tweedehandswinkels binnen? Wij houden ervan om een beetje rond te snuffelen.

In december bezochten wij de designer vintage beurs in Amsterdam waar ik eigenlijk schrok van de hoeveelheid designer spullen die tweede hands werden aan geboden en kreeg ik het gevoel dat bepaalde dingen helemaal niet zo speciaal zijn. Toch blijft het een sport als je tussen al deze spullen de pareltjes er tussen uit weet te halen.

Toch voel ik me op kleinschaligere basis veel prettiger. Zo bezochten wij na deze beurs “Mooi” in Amsterdam. Ook een designer vintage winkel waar we eindelijk adem konden halen. Tenminste zo voelde ik het. We werden met een gezellig en warm “kom binnen” verwelkomt en kregen ook nog een kopje thee aangeboden. (Dit even in contrast tot de designer vintage beurs waar we voor 1 kop koffie al 5 euro moesten afrekenen!)

Het is echt een belevenis om hier rond te snuffelen. Zowel voor kinderen als volwassenen hebben ze de mooiste dingen. Ik zou bijna zeggen: “wil je jouw kind in designer spullen rond laten lopen, ga beslist hier eerst kijken!” Dat geldt hetzelfde voor ons. Denk zeker ook kleding voor speciale gelegenheden, die zijn hier zo goed als nieuw en je kunt het treffen!

Natuurlijk zit er grote variëteit in merken van goedkoop tot redelijk betaalbaar. De duurdere merken (denk aan Chanel of Gucci) behouden wel hun waarde, maar ook hier kun je geluk hebben en net dat ene item treffen dat je heel graag wilt hebben. Zoeken, snuffelen, geduld hebben, dat is wat je moet beseffen voor je zo’n winkel instapt.

Bij Mooi ga ik zeker nog eens terugkomen. Het is natuurlijk toch even een stukje rijden voor ons, maar het was heel prettig om hier rond te kijken. Een groot voordeel is dat je voor de deur kunt parkeren en niet de hoofdprijs ervoor hoeft af te rekenen. En ja, nogmaals de ene keer heb je geluk, de andere keer ga je met niets naar buiten.

See you there!

X

Mooi

Mooi
Kids!

Mooi

Mooi
Kids!
Mooi
Kids
Mooi
Kids schoenen!
Mooi
Kids schoenen!
Mooi
Burberry
Mooi
Self Portrait
Mooi
Top merken!
Mooi
Woolrich
Mooi
Schoenen kids!
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie