Gadgets voor runners

Gadgets

Zonder muziek geen leven…

Haha, deze uitdrukking gebruiken mijn kids wel eens! Maar als je eerlijk bent, muziek kan wel heel veel doen! Het brengt je in een bepaalde mood. En dat geldt voor mij ook zeker tijdens het sporten en daar heb je de meest fantastische gadgets voor.

Ben ik bij de sportschool dan gebruik ik geen oortjes. Ze draaien hier prima muziek, maar zodra ik naar buiten ga, op mezelf, dan vind ik het heerlijk om mijn oortjes in te doen. Bepaalde muziek heeft wel degelijk invloed op mijn prestatie. Via Spotify heb ik een heerlijke lijst gedownload met fantastische beats die zeker het betere in mij boven halen.

En niet alleen de prestatie wordt beïnvloed, ook de zin. Ik geef het toe dat ik echt niet altijd zin heb. Maar ja, ik kan nu niet spijbelen. Ik moet mijn kilometers in de benen krijgen en zeker drie keer per week lopen. En dan heb je het niet altijd voor het kiezen met het oog op het weer. Beter gezegd: ik ga door weer en wind. Straks op 7 april kan het hozen, hetgeen ik natuurlijk niet hoop. Sterke tegenwind kan je ook zo maar overkomen. Dus nogmaals ik ga door elk weertype mijn meters maken.

Maar tot een maand geleden liep ik niet met draadloze oortjes en liep ik altijd te stoeien met de draadjes. Er is een wereld voor me open gegaan met mijn nieuwe draadloze oortjes van Rolfstone. Het grappige is dat je in het begin bang bent ze te verliezen, maar ze hebben een perfecte fit. Ze blijven mooi in de oorschelp zitten en je hoeft je echt geen zorgen te maken over verliezen. Je kunt je volledig overgeven aan het prachtige geluid dat uit deze ‘mini’ speakertjes komt. Het is echt één van de beste gadgets ever!

Lopen jullie met of zonder muziek?

Gadgets

 

Gadgets
Het lijkt wel een juwelendoosje!
Gadgets
Draadloze oortjes van Rolfstone

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie