Wat je van ver haalt….

Acqua di Bolgheri

Geuren van Acqua di Bolgheri brengen je in Italiaanse sferen!

Ja wat je van ver haalt is lekker toch? Maar dat hoeft helemaal niet, want Claudia Bes heeft voor ons de volledige collectie van Acqua di Bolgheri voor ons naar Nederland gehaald. Een bezoek aan de winkel in het Rotterdamse Kralingen is echt de moeite waard. Het ruiken van de geuren is een hele aparte ervaring.

Dat ruiken gaat namelijk op een hele speciale manier, een manier waarop je een hele goede indruk van de geur krijgt.  Je kunt het met een wijnproeverij vergelijken. In grote bolle glazen zit een heel klein beetje van de parfum waardoor de geur goed tot zijn recht komt. Door te ruiken aan het glas, kun je heel goed de geur in je opnemen. Vervolgens wordt de neus weer geneutraliseerd met koffiebonen, dit laatste daar was ik wel van op de hoogte. Maar al met al een hele nieuwe ervaring en de persoonlijke aandacht die je hierbij krijgt, helpt jou de juiste keuze te maken voor een geurlijn. Dat is tegelijkertijd waar Claudia en Acqua di Bolgheri zich weten te onderscheiden van anderen: Persoonlijke aandacht voor de met liefde gemaakte geuren uit Italië!

En dan niet geheel onbelangrijk: de prijs is zeer goed voor een kwalitatief hoogwaardig product dat met veel liefde en zorg is bedacht. Tijdens mijn geurenreis bij Acqua di Bolgheri ben ik gekomen tot een geur die het beste mij past, namelijk de Maestrale. En weet je wat nu leuk is, het parfum ervan kost 34 Euro! De meeste prijzen liggen hier nog onder, hetgeen wil zeggen dat mocht je niet weten wat je iemand zou willen geven, dan kun je hier voor een cadeautje terecht. Er zijn geuren voor zowel mannen als vrouwen, maar ook unisex! Acqua di Bolgheri is dermatologisch getest en hypo-allergeen.

Overigens schrijf ik over geuren, maar de collectie is heel uitgebreid. Er zijn namelijk ook scheersets, shampoos, bodycremes en reinigingsgels. Acqua di Bolgheri is op meerdere plaatsen te koop, maar ook via de website. Ook kun je dit merk in hotels tegenkomen, er is namelijk ook al een hotellijn van.

Jullie begrijpen, ik ben heel enthousiast, en dat is meer dan te terecht. Ik weet niet hoe ik jullie nog meer kan overtuigen, maar voor een heerlijk geur hoef je echt niet verder te zoeken en heel veel geld uit te geven. This is the place to be!

Succes!

Acqua di Bolgheri
Heerlijk geurstokjes

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie