Kadostress: Sinterklaas en Kerst staan op de stoep!

Kadostress

Tijd voor Sint- en Kerstkado’s, wat haal je in huis?

Nu het weer wintertijd is en de dagen korter worden, komt de gezellige periodes van het jaar er ook weer aan: Sint en Kerst! Wij helpen jullie graag een stukje op weg en zetten onze favorieten op een rijtje. Zo ontnemen we jullie een beetje kadostress!

Hoe creëer je jouw look voor de maand december?

Met de fluwelen Grace jurk van Bull Sisters weet je zeker dat je opvalt deze feestdagen. Combineer met een mooie gouden bootie van Mace (via Van den Assem) of met gave laarsjes van Angulus met een goudkleurig reliëf. Zin in iets anders dan anders? Dan kom je met de fluwelen sneakers van WODEN of de vrolijke brogues van Rollie ook feestelijk voor de dag. Style af met de geschakelde oorhangers van Dos por Dos in matchende kleuren. Brildrager? Bij polette bestel je een hippe bril voor een leuk prijsje. Zo heb je bij elke outfit een passende bril! Voor het gemak draag je al jouw spullen mee in een fijne crossbodytas van Smaak Amsterdam via Duifhuizen.

Voor je van huis gaat, vergeet niet de Previa Dry Shampoo mee te nemen om je haar instant volume te geven en wat langer fris te houden. Mocht je niet toe willen geven aan te veel vette en calorierijke gerechten, neem je eigen flesje van 2BSlim vet- en suikervrije saus mee voor alle diners die je voorgeschoteld krijgt. We krijgen deze dagen nou eenmaal al genoeg calorieën binnen. Om extra stralend voor de dag te komen, poets je je tanden met de Charcoal Toothpaste van BLOOMR – de beste natuurlijke whitening voor je tanden. Ook leuk om cadeau te geven overigens.

Voor je dagelijkse verzorging kan ik jullie de crèmes en overige producten van Rawa Secrets aanraden. Ik heb hier zelf hele goede ervaringen mee en ben erg blij dat deze op mijn pad zijn gekomen. Heel betaalbaar ook, het duurste product kost slechts 34,95. Dus kan makkelijk op jouw wensenlijst!

Fijne Sinterklaas en Merry Christmas alvast!

Kadestress

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie