Heftige kleuren voor de feestdagen!

Feest make-up voor de feestdagen, het mag knallen dit jaar!

Wennen is misschien matig uitgedrukt. Ja, ik moet heel erg wennen aan al die heftige kleuren. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik me laatst had laten opmaken door een visagiste, ook van MAC. Het resultaat met knalrood op mijn lippen en goud op mijn ogen was letterlijk ‘oogverblindend’.

MAC, ja ik ben groot fan van de make-up van MAC. De kleuren zijn niet alleen intens, maar het blijft mij heel goed zitten. Zeker met de fixeerspray van hun. Kennen jullie die al? Deze is namelijk ook echt een musthave: ideaal. Je hoeft je een hele dag geen zorgen te maken over je make-up.

Maar goed, terug naar de laatste trends van MAC voor de komende feestdagen. Wat vinden jullie ervan? Ik vind de pallets echt wel prachtig. Je kunt in de veilige kleuren blijven, maar ook voor lekker fel gaan. Meer weten over de spray of laatste trends van MAC, google dan even naar hun site.

Tip: Misschien leuk als kadootje van de Sint of straks onder de boom!

MAC
Deze kleuren vind ik fantastisch!
MAC
Heftig, maar super gaaf!
MAC
Pretty colors van MAC

MACMAC

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie