Fashionweek, wat was het weer geweldig

Amsterdam Fashion Week zit er weer op, wat hebben we genoten!

Als je van fashion houdt, dan is dit wel de plek waar je geweest moet zijn. Natuurlijk kun je ook naar New York of Parijs, maar waarom als het om de hoek te bezoeken is. Dit jaar kreeg Fashionweek een nieuwe jasje onder leiding van Danie Bles en werd het gehouden op een nieuwe plek: Het Museumplein te Amsterdam.

Weken hadden we er al zin in: Fashionweek in Amsterdam. Het heeft altijd een heel speciaal sfeertje. De spanning van wat er komen gaat, het genieten van wat er te zien is en de gezelligheid met elkaar. Het was een geweldig weekend en we kijken er dan ook met een grote lach op terug.

Ja helaas voor onze lezers, het is al weer achter de rug. Maar houdt het event in de gaten, het komt sowieso jaarlijks terug en misschien wel twee keer per jaar. Daar zijn wij ook nog benieuwd naar. Veel shows gaan op uitnodiging, maar er zijn altijd kaarten over en die zijn in principe verkrijgbaar voor iedereen.

Maar wat hebben we allemaal gezien? We hebben genoten van een show van Penn & Ink, Hudson Bay, Silvian Heach en Goldberg. Ook mochten we achter de schermen kijken hoe de dames klaar werden gestoomd voor de catwalk. Make-up werd natuurlijk verzorgd door Maccosmetics, wat een prachtig merk is dit. Met een kleine touch-up konden wij ook schitteren de hele dag.

Ja, Fashionweek is echt een belevenis. Zien we jullie er volgend jaar?

X

Fashionweek
Goldberg

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie