Eindelijk vakantie, bikini’s mogen uit de kast

Bikini

Nog snel even een nieuwe bikini aangeschaft….

Flitsend de zomer door, dat willen we toch allemaal? Ik vind het moeilijk deze keer. Ik voel me namelijk het prettigste bij de triangel bikini’s, waarschijnlijk ook de meest simpele. Maar zelf denk ik dat op een of andere manier mijn lijf daarin het beste naar voren komt. En dat laatste is toch wel een puntje… Toch heb ik me laten inspireren door de vele modellen die er op dit moment zijn!

Maar ja, heb je eenmaal het model gekozen, welke kleur of print gaat het dan worden. Zetten we door in de panterprint, willen we bloemetjes of gaan we voor een heftig kleurtje? Nou ik ga jullie verrassen, ik ben totaal overstag gegaan en heb een bandeau bikini aangeschaft in een felle kleur. De kleur doet mijn tint goed;). Ik word namelijk best wel bruin en snel bruin. Dan staat zo’n felle kleur echt wel ’s zomers. Het bovenstukje is niet zo maar een bandeau bikini, het is er eentje met een heel speciale bovenkant. Direct was ik op slag verliefd op deze bikini en kon niet wachten dat ik hem aan zou kunnen doen.

Deze bikini is overigens van Freya! Freya heeft natuurlijk veel meer dan alleen dit model. De collectie is heel uitgebreid en in elk printje of kleur is er wel iets te vinden. Wat heel fijn is van Freya, is dat er cupmaten zijn. Zo passen de bikini’s echt perfect! De lingerie collectie is ook meer dan de moeite waard om eens te googelen. Je wordt er heel erg hebberig van.

Je ziet deze zomer heel veel badbakken en hoge broekjes. Die zijn weer helemaal terug. Vorig jaar ook al, maar de hype is nu wel echt doorgebroken. Ik vind het prachtig om te zien, maar wel een moeilijke om aan te schaffen. Praktisch vind ik het namelijk iets minder, tenzij je heel veel gaat bewegen op het strand.

Hebben jullie nog wat nieuws gekocht voor de vakantie?

 

Gesponsord blog door Freya

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie