Acqua di Parma voor de liefste moeders!

Aqua di Parma

Houden jullie ook van een nieuw parfum? Acqua di Parma komt met een nieuwe set!

Het perfecte cadeau voor Moederdag. Peonia Nobile, Rosa Nobile en Magnolia Nobile in een nieuwe set van Acqua di Parma. Haar vrouwelijkheid is spontaan en dynamisch, haar stijl persoonlijk en elegant. Een vrouw die even uniek als gevoelig is, innerlijk bewogen en veelzijdig. Op Moederdag verrast Acqua di Parma haar met een fris boeket van drie geuren – Rosa Nobile, Peonia Nobile en Magnolia Nobile. Deze drie fascinerende, verbluffend mooie bloemen vormen de inspiratie voor drie onvergetelijke eau de parfums waarin telkens een hoofdrol is weggelegd voor één geur, maar wel in harmonie met de twee andere. Samen versterken ze een heldere en moderne vrouwelijke uitstraling in al haar grenzeloze nuances.

De gestroomlijnde doos in het iconische Acqua di Parma-geel kreeg een levendige maar toch tere bloemenprint in wittinten, zowel van binnen als van buiten. De set bestaat uit drie flesjes parfum in een handige roll-on versie van 15 ml – ideaal voor in de handtas of om mee op reis te nemen. In lijn met de Le Nobili-collecties hebben de flacons goudkleurige doppen en labels. Desgewenst kunnen de initialen van de speciale persoon voor wie de set bestemd is op de doos worden aangebracht.

Rosa Nobile ontketent het vrouwelijke facet van doorleefde emoties. De roos, misschien wel de meest geliefde bloem bij vrouwen, staat symbool voor diepe, warme gevoelens, een innerlijke vrijgevigheid die zich vertaalt in onmiskenbare charme. Deze buitengewoon elegante geur zorgt voor eindeloze verrassingen en creëert spanning. De compositie opent met de zachte, levendige tonen van Siciliaanse mandarijn, Calabrese bergamot en peper. In het hart lopen de intense en fluwelige accenten van pioen, viooltje en lelietje-van-dalen vooruit op de overweldigende centifoliaroos uit Italië. Een crescendo van cederhout, ambergrijs en muskus rondt de geur af.

Magnolia Nobile ademt de charme uit van een vrouw die alle aandacht trekt met haar sterke persoonlijkheid. Natuurlijk en charismatisch, net als de magnolia met haar indrukwekkende en fluweelzachte, romige witte bloembladeren. Sensueel en elegant vrouwelijk, versterkt door de
verfijnde akkoorden van de kristallijne topnoten van bergamot en citroen die overvloeien in een weelderig boeket. In het hart domineert de levendige magnolia, als een koningin, vergezeld van jasmijn en tuberoos die plaatsmaken voor een basis van kostbaar sandelhout, patchoeli en vetiver.

Peonia Nobile, de geur van een gevoelige maar sterke vrouw die blijk geeft van subtiele elegantie in alles wat zij doet. Dit parfum vond zijn inspiratie in een schitterende bloem, gevormd uit talloze tere blaadjes, en het is al net zo opvallend. Dit eau de parfum verleidt vanaf de zinderende en enigszins fruitige aanzet waarin zwarte peper tegen zachte frambozentoetsen aanloopt. In het bloemrijke hart krijgt de weelderige pioen het gezelschap van zonnige geranium, zoete Turkse roos en vers geplukte fresia. De fluwelige basisnoten van amber verstrengeld met patchoeli en muskus luiden het natuurlijke einde in van deze genuanceerde geurwolk.

Acqua di Parma
Advertorial
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie