Schoenen, je kunt er niet genoeg van hebben!

Schoenen

Voor schoenen zou ik altijd kunnen slagen…

Een aparte kast voor schoenen, ja daar droom ik wel eens van. Geweldig hoe alles op kleur zou staan en hakken bij hakken en sneakers bij sneakers! Als ik een schoenenzaak voorbij kom, zie ik eigenlijk altijd wel iets leuks. En eerlijk, als je bij Van den Assem naar binnengaat, ontkom je erbij niet aan. Dan moet je letterlijk wel heel sterk in je schoenen staan om met lege handen naar buiten te gaan.

En zijn jullie al schoenen ‘proof’ voor deze zomer?  Want het kwik stijgt, de bomen en bloemen komen uit en de vogels zijn weer vrolijk aan het zingen, het voorjaar is weer terug in het land. Tijd om die warme laarzen weer in de kast te gooien en je zomerse stappers aan te trekken!

Ook deze zomer heeft Van den Assem weer een kleurrijke en comfortabele collectie in de winkel. Of je nou fashionable slippers zoekt voor naar het strand, comfortable loafers om over de boulevard te flaneren of sexy pumps voor een avondje uit, Van den Assem heeft passende schoenen voor iedere gelegenheid.

NIEUW! assemVIP

Uw liefde voor schoen verdient iets extra’s. Download nu de app, via de App Store of Google Play, en geniet van uw privileges. En ontvang € 10,- korting!

Over Van den Assem

Het Rotterdamse familiebedrijf Van den Assem kent een lange geschiedenis. In 1910 werd de eerste Van den Assem-winkel geopend door Lambertus van den Assem op de Rotterdamse Kruiskade. Nu, ruim 100 jaar en drie generaties later, telt het bedrijf maar liefst 180 medewerkers, twintig winkels! Naast de fysieke winkels heeft Van den Assem ook twee webshops, assem.nl en shoeclub.nl.

Van den Assem is een high-end schoenenwinkel gedreven door passie, en biedt een zeer uitgebreide collectie dames-, heren- en kinderschoenen, tassen en accessoires aan. Denk hierbij aan merken als Santoni, Magnanni, UGG, Marc Cain, Tod’s, Hogan en Van Bommel.

schoenen Schoenen

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie