Qarc: yoghurt en kwark zo van de boerin!

Qarc

Als ontbijt, tussendoortjes of toetje: Qarc!

Onlangs deed ik boodschappen bij Marqt, kennen jullie dat? Ik vind het heerlijk om zo af en toe van winkel te veranderen en nieuwe producten te ontdekken. Dat is ook een van de prettige bijkomstigheden van op vakantie gaan, maar dat ter zijde! Bij Marqt kun je je hart ophalen en zo liep ik ook tegen de toetjes van Qarc aan.

Ontbijt is voor mij belangrijk en ik houd daarnaast ook nog eens van een gezonde start. Zeker nu het weer wat warmer wordt, wil ik af van de warme havermoutpap met vruchten. Ik heb behoefte aan yoghurt en kwark. Dus ik dacht, laat ik deze eens proberen om te proeven of het nu ook echt anders smaakt.

Over Qarc

De familie van Zuilichem uit Bladel ontwikkelde hun eigen toetjes: Qarc. De weidemelk van hun eigen koeien verwerken ze op onze boerderij tot handgemaakte zuivelproducten. Ze zijn trots op hun kleine familiebedrijf, want ze hebben het hele proces, van koe tot toetjes, in eigen hand. Het verzorgen van de koeien én het ontwikkelen van nieuwe verrassende toetjes staat voor hun op nummer één. Ze maken zoveel mogelijk gebruik van onbewerkte, gezonde en natuurlijke ingrediënten. Dit zorgt voor een rijke smaak van hun toetjes. Ze maken de producten alleen op bestelling, niet op een voorspelling.

Mijn ervaring

De toetjes proeven vooral niet kunstmatig. Misschien een beetje raar uitgedrukt, maar ze zijn echt heel fris van smaak. Ze zijn verre van zoet, maar ook gelukkig niet te zuur. Ik vond zeker het frambozen kwarktoetje met koekjesbodem heel erg lekker. Daar hoef je dan niets meer aan toe te voegen, je kunt zo de deur uit. Die ga ik zeker vaker kopen. Is misschien voor de werkende onder ons best iets voor te zeggen. Ik zou zeggen: Ga ze vooral eens uit proberen, ze smaken heerlijk! Overigens zijn ze bij de meeste AH-vestigingen ook te koop!

X

Gesponsord Blog

Qarc
Qarc toetjes
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie