Rennen, rennen, rennen

Rennen

Ja, de focus ligt even op rennen!

Zoals eerder verteld, is het nog maar even te gaan voor we gaan rennen tijden de Marathon Rotterdam. Ik kijk er echt enorm naar uit, terwijl velen van jullie direct een wenkbrauwen omhoog zullen trekken. Mijn man zegt zelf “ik ben zo trots op je” en “zo goed van je”, maar zelf voel ik dat niet zo. Ik voel het echt als een genietmoment!

Neem nou afgelopen zondag. De zaterdag ervoor waren we bij vrienden geweest (bij Romy en Roy) in Lelystad. Ja het was een eindje heen, maar ook weer terug. Lekker gegeten, twee wijntjes, daarna wel 3 koffie (sorry daarvoor), kortom een en al gezelligheid. En dan weet je op het moment dat je je bed in stapt dat je nog 7 uur kunt slapen voor de wekker gaat. Op zich is dat voldoende, maar het stomme van mij is dat ik me daar dan op ga concentreren. Het gevolg ervan is dat ik eigenlijk slecht slaap.

Maar goed, eenmaal ochtend zag ik de prachtige blauwe lucht, sneeuw nog op de bomen en dacht alleen maar aan “RENNEN“! Mastbos was onze bestemming, doel 10 km op zijn minst. Na twee weken rust door de krokusvakantie zag ik er een beetje tegenop of meer ‘ik dacht dat ik het niet zou halen’. Niets bleek minder waar, rennen verleer je niet zo snel. Eenmaal de draf gevonden, werden het totaal 13 km door het prachtige besneeuwde bos waar de zon heerlijk op ons en de bomen scheen. Het was zo prachtig, daar krijg je dan zo’n energie van, dat je niet eens merkt dat je al een uur onderweg bent.

Nog vier weken dan gaan we het doen: Rennen! In mijn fantasie kan ik het al helemaal voor me zien. Nu nog hopen dat het niet regent of heel hard waait, maar ook dat zullen we moeten trotseren. Leven jullie al een beetje met ons mee?

Overigens: natuurlijk kom ik nog drie keer per week bij Yousportz! De combinatie met krachttraining is namelijk heel belangrijk.

X

Rennen
Het Mastbos
Rennen
Zon was zelfs warm!
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie