Medik8: Crystal Retinal met Vitamine A

Nieuwe Retinol met een hogere sterkte

Afgelopen februari mochten wij aanwezig zijn bij de lancering van twee nieuwe producten van Medik8. Twee produkten in opvolging van de Retinoate: het serum tegen huidveroudering. Ikzelf ben helemaal fan van Medik8 en probeer zoveel mogelijk producten hiervan te gebruiken. Bij regelmatig gebruik zie ik ook serieus resultaat. Hoe het kan? Vitamine A is hierop het antwoord, het enige dat werkt.

Een van de nieuwe producten is Crystal Retinal. Vol met Vitamine A heeft dit serum een verjongende en ontstekingsremmende werking op de huid. Allemaal willen we graag dat het werkt toch? Ik heb de voor- en nafoto’s gezien en het belooft heel wat.

Voordelen:

  • Het werkt 11 x sneller dan gewone retinol
  • Het werkt antibacteriëel, denk hierbij aan een onrustige huid
  • Het hydrateert de huid en houdt het vocht ook vast
  • Het is er in twee sterktes, je kunt het dan ook opbouwen.

Vitamine A cremes zijn slechts alleen verkrijgbaar via de dokter op recept. Dat is gelukkig dus nu voorbij. Het advies is wel deze crème op te bouwen en ’s nachts te gebruiken. In het begin gebruik je zelfs de crème maar 2 x per week. Langzaam kun je dit opbouwen en resultaat zal pas na enige tijd zichtbaar worden. Ik ben heel erg benieuwd en ga ermee aan de slag. De presentatie was zo overtuigend dat ik er echt in geloof. Bovendien hebben de producten van Medik8 mij nog nooit teleurgesteld.

Voor meer informatie kijk op de site van Medik8.

Medik8
Vitamine A Serum van Medik8

Gesponsord door Medik8!

Coverfoto @Shutterstock

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie