Marathon Rotterdam 2018

Marathon

Nog een kleine maand en dan is het zover: de Marathon Rotterdam

Het is werkelijk waar! Ik zat vanochtend te bedenken hoe vaak ik nog ga trainen voor we de 10 km gaan lopen. Door de vakantie en het mega koude weer hier in Nederland heb ik het even twee weken laten liggen. Een beetje paniekerig word ik daar wel van, maar goed dan maar even knokken nog een maand lang voor de Marathon Rotterdam.

Al een tijdje zijn we aan het trainen. Jullie zullen denken “10 km, dat is toch niks” en natuurlijk valt dat mee. Maar je moet er wel degelijk voor trainen. De laatste tijd had ik wat minder energie. Dit kwam door de Detox van Vitaviva die ik aan het volgen was, maar hoop nu weer kracht te krijgen. Een Detox ruimt alle rotzooi in je lijf op waardoor je uiteindelijk ook weer meer energie krijgt. Dus dat komt wel goed.

Nu nog even een goede tijd gaan neerzetten. Ik heb er wel vertrouwen in, maar ik moet het nog wel even doen. Het lijkt mij een ongelooflijke belevenis en zoals menigeen tegen me zegt: ‘Mariek, maak je geen zorgen. Alleen al de mensen aan de kant van de weg met hun aanmoedigingen dragen je bijna letterlijk over de finish.’ Ik kijk uit naar dat moment, ook het moment dat mijn geliefden bij de finish staan en trots op me zullen zijn. Ik kijk uit naar het nagenieten van de prestatie die we met elkaar gaan doen. En niet te vergeten kijk ik uit naar het vieren erna!

Waar ik benieuwd naar ben of je er nog een terugslag van krijgt. Ik denk dat dat meer geldt voor een hele marathon, want dat is echt wel een aanslag op je lijf. Spierpijn verwacht ik niet echt meer.

En dan niet te vergeten: de weersomstandigheden. Ik hoop echt van harte dat het niet hoost van de regen. Warmte of kou, daar kunnen we ons op kleden, maar om als een verzopen kat over de finish te gaan, is niet bepaald het idee dat ik voor ogen heb. Het is nu eenmaal in Nederland dat daar totaal niets over te zeggen is.

Al met al kijk ik er erg naar uit, maar eerst nog even een maandje aan de slag. Ik houd jullie op de hoogte;).

Marathon
Detox en Cleansing kuur van Vitaviva

Gesponsord door Vitaviva

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie