Tosti, maar net even anders!

tosti

Fantostisch! Eindelijk een fantastische tosti in het diepvriesschap van Albert-Heijn.

Kinderen die in toetsenweken zitten, of van de sport thuis komen, of voor jezelf als lunch of juist als tussendoortje: een tosti is altijd lekker. Binnenkort vinden we in de schappen van Albert-Heijn de tosti’s van Fantosti met drie heerlijke smaken.

De Albert Heijn neemt een nieuwe start-up op in hun assortiment. Fantosti is een culinaire tosti welke zich perfect schikt als snack- of lunchmoment en bestaat uit drie smaakvariaties; Vier Kazen, Pepperoni & Mozzarella en Tonijn & Cheddar. Vanaf 21 februari zal Fantosti te vinden zijn in het vriesvak in de meeste Albert Heijn’s door heel Nederland.

De bedenkers van Fantosti, De Spijsbereiders, merkten het gemis van een fantastisch lunch-/snack product in de supermarkt op. Naast de standaard ham en kaas tosti en de Vlamtosti was er weinig keuze over, dit terwijl de tosti-lunchrooms als paddenstoelen uit de grond schoten. Hierop bedachten ze Fantosti; de meest fantastische tosti uit het diepvriesvak, zo lekker dat deze nauwelijks zelf na te maken is.

Na wekenlang tosti’s bouwen op hun kantoortje in Den Bosch en testen met verschillende smaken werden de drie maakvariaties bepaald. De jonge ondernemers hebben zich laten inspireren door een aantal populaire smaakcombinaties van pizza’s en deze weten te vertalen naar de meest fantastische tosti uit de diepvries. Brutaal als ze waren belden De Spijsbereiders op naar de Albert Heijn. Met een aan gammel toe tosti-ijzer gingen ze op pad. Na een lang en spannend traject kregen ze het voor elkaar, Fantosti komt in het diepvriesvak van de AH.

Naast Fantosti zijn De Spijsbereiders ook bekend van pop-up restaurant Anderhalf, dit jaar genomineerd voor de Horecava Innovation Awards en Brouwhout, een unieke slimme six-pack bier verpakking. De Spijsbereiders zitten op het gebied van food in ieder geval niet stil. Dit viel ook FavorFlav op, het online foodmagazine van culinair journalist Marcus Polman. Het foodmagazine beloonde De Spijsbereiders afgelopen jaar met een plek in de top 100 food influencers van Nederland.

Vanaf 21 februari is Fantosti te koop in het vriesvak van de Albert Heijn. Meer weten over Fantosti of De Spijsbereiders? Volg ze via www.despijsbereiders.nl/fantosti.

tosti

Advertorial;)

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie