Slager aan huis: Super kwaliteit online bestellen!

Slager

Vlees online kopen: Gustor MeatBoutique begint waar de traditionele slager stopt

Staan jullie ervoor open om online vlees te kopen? Het is zeker mogelijk. Voor het allerbeste vlees hoef je tegenwoordig niet meer naar de slager om de hoek, dat bestel je gewoon via internet. Gustor MeatBoutique is één van de eerste slagers die online topkwaliteit vlees bieden. Van 100% raszuivere Japanse Black Wagyu tot krokodillenstaart uit Zimbabwe en Mangalica buikspek uit Hongarije.

Bij een goed stuk vlees komt heel wat kijken. Zo is er het ras, de kleur, de geur en het vetpercentage. Ook hangt de kwaliteit af van welk stuk vlees van het dier wordt aangeboden en hoe het vlees gesneden wordt. Wat veel Nederlanders niet weten is dat vlees dat wordt aangeboden lang niet altijd raszuiver is. Het gaan dan bijvoorbeeld om gekruiste runderen. Gustor MeatBoutique belooft klanten altijd vlees dat van 100% raszuivere kwaliteit is.

Slager

Rubia Callega entrecote

Gustor MeatBoutique is een online vleesparadijs voor Nederlanders die geen standaard stukje vlees zoeken. Wel eens gehoord van een stuk vlees met de parfum van foie gras en diepe smaken van boter, kruiden en noten? De zilte weiden langs de Atlantische kusten van Galicië, de ecologische kweekwijze, de lange droge rijping en de robuustheid van het vlees zijn verantwoordelijk voor de culinaire eigenschappen van de Rubia Callega entrecote.

Slager

Voor ieder wat wils

Zo is ook de dry-aged hamburger absoluut niet te vergelijken met een normale hamburger. Het is een hamburger gemaakt van drie soorten rund: de gerijpte Holstein, Rubia Gallega en Vache Flamande. Grof gemalen en alleen op smaak gebracht met wat peper en zout om de typische nootachtige smaak van het gerijpte vlees tot zijn recht te laten komen. Naast al dat rundvlees is er voor de liefhebber ook vlees van het varken, wild, gevogelte, lam, kalf en biologisch vlees in de Gustor MeatBoutique verkrijgbaar. Ook de ‘vergeten stukken’ als runds- en varkenswangen, longhaas en bavette zijn in het online vleesparadijs te koop.

Over Gustor MeatBoutique

Gustor MeatBoutique is een premium online slager, in handen van de vijfde generatie slagers. Voorheen met een slagerij in België, inmiddels enkel online met uitzonderlijk en dry-aged vlees wat geleverd wordt in Nederland, België en Frankrijk. Voor 11.00 uur besteld is de volgende dag in huis (dinsdag t/m zaterdag). Het vlees wordt vlak voor de levering vers gesneden en stuk voor stuk vacuüm verpakt. Zo komt ieder stuk vlees van Gustor MeatBoutique optimaal bij de mensen thuis aan.

Succes!

Coverfoto @Shutterstock

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie