Schoenen kun je nooit genoeg hebben!

Schoenen

Worden jullie ook zo blij van een paar nieuwe schoenen?

Van nieuwe schoenen kan ik zo blij worden! En het is eerlijk waar dat je van schoenen nooit genoeg paar kan hebben! Of het nu sneakers, pumps, laarsjes of slippertjes zijn, het blijft altijd trekken. Sowieso om er naar te kijken, maar ja dan volgt snel de wens van het hebben en dragen. Dat is ook een beetje het nadeel van internet. Je moet best sterk in je schoenen staan om niet altijd over stag te gaan. Ook al zeg je tegen jezelf dat je voorlopig niet naar de stad gaat, internet en googelen blijft dan een beetje trekken.

Het is net februari geworden en het fijne van februari is onder andere dat de winkels weer vol komen te liggen met nieuwe collecties. Zo ook nieuwe schoenen. Kennen jullie de schoenen van Rollie al? De klassieke veterschoen uit de collectie van Rollie, type “Derby”, komt ieder seizoen in een andere uitvoering terug. Door de combinatie van nonchalance, stijl en comfort is dit schoentje geschikt voor iedere gelegenheid.

Dit seizoen wordt deze veterschoen uitgevoerd in vijf stylen; in vrolijke kleuren, super-soft leer, opvallende prints, dierenprints, stijlvol opengewerkt, óók in combinatie met ponyhair en niet te vergeten metallics…trend-alert!

  • Derby The Classic
  • Derby Punch
  • Derby Sidecut Punch
  • Derby Slingback Punch
  • Derby Cage

T H I S I S H O W R O L L . . . Our shoes are light. Incredibly Light, we are the enemies of gravity.

Super Soft

Doordat Rollies geen schacht hebben, vormt de schoen zich naar de vorm van je voet. Dit zorgt voor extra comfort en mede geschikt voor iedereen die last heeft van pijnlijke eeltplekken. Derby

Memory Foam Socks

Traagschuim in de zool zorgt ervoor dat deze altijd weer terug veert en zijn vorm en ondersteuning niet verliest.

Super Light

Rollies zijn licht. Ongelooflijk licht. Zo licht dat je zin hebt om te vliegen! Met slechts 336 gram wegen ze minder dan een paar Havaianas slippers.

No Socks, No Problem

Dankzij de ademende canvasvoering kun je Rollies zonder sokken dragen, ideaal voor in de zomer.

Ballerina Style Elastic

Een oude ballerinaschoentechniek, een elastiek in de schoen, zorgt voor extra comfort en stevigheid.

Over Rollie

Het Australische merk Rollie bestaat sinds 2011. Met zijn vrouw Kat (bijnaam: Rollie) als inspiratiebron, startte Vince Lebon zijn eigen schoenenlabel. Kat is stewardess van beroep, dus erg gebaat bij ultra lichtgewicht schoenen, die gemakkelijk overal en altijd te dragen zijn. Met zijn passie voor schoenen, modetrends en innovatieve designs zet Vince een vernieuwend schoenenconcept neer, dat wereldwijd ‘voet’ aan de grond begint te krijgen.

Rollie is een merk dat de liefde voor kleur, jeugdigheid en het leven op zich niet onder stoelen of banken steekt. Ze hebben een ongecompliceerde passie voor schoenen, trends en innovatief design. Rollie ontwerpt schoenen in leuke kleuren en zo licht dat je ze nooit meer uit wilt doen.

Rollie schoenen zijn gemaakt met veel liefde en respect. Ze werken met relatief kleine familiebedrijven en kennen de mensen heel goed. Voor Rollie gaat het niet om kwantiteit, maar om de kwaliteit van het leven.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie