Gezichtsreiniging: Zowel ’s ochtends als ’s avonds

Gezichtsreiniging

Nooit naar bed zonder gezichtsreiniging!

Zeker de laatste jaren ben ik erg zuinig op mijn huid geworden. Misschien wel veel te laat, want je gaat pas alert worden als je ziet dat je huid achteruit gaat of ouder wordt. Een van de dingen die ik al jaren doe, is iedere ochtend en avond een gezichtsreiniging. Ook 1 keer in de week doe ik scrup, maar waarom twee handelingen doen als Bloomr met de oplossing komt?

BLOOMR Cocosoap hét natuurlijke alternatief voor scrubben en reinigen van de huid

Zwarte zeep om op je gezicht te smeren? Dat kan alleen bij BLOOMR met de CocoSoap. Laat je niet misleiden want het product is meer dan alleen zeep. Deze Charcoal Skin Detoxer bevat als enige gezichtsreiniger de échte BLOOMR Coconut Charcoal. Vandaar ook de zwarte kleur. Deze Charcoal zorgt bij contact met de huid voor een lichte scrub die dode huidcellen verwijdert en tegelijkertijd ook onzuiverheden absorbeert.

Na deze detox van de huid zorgt de mix van drie natuurlijke oliën te weten olijf-, palm-, en natuurlijke kokosolie voor de basisvoeding. Na een grondige detoxing scrub is het immers enorm belangrijk om je huid de juiste voedingstoffen te geven om zich mooier dan ooit weer op te bouwen. Deze CocoSoap is dus een scrub, detox en cleanser in één. Voor de best mogelijke voeding breng je hierna nog een natuurlijke crème aan zodat de huid niet te droog wordt.

BLOOMR Coconut Charcoal Skin Detoxer bevat 100% natuurlijke ingrediënten zoals we dat van dit merk gewend zijn. Het is hét verantwoorde alternatief voor het scrubben en zuiveren van de huid. BLOOMR CocoSoap detoxt je huid en laat je stralen als nooit tevoren!

Andere standaard gezichtsreiningsproducten kunnen agressief zijn voor je huid. Daarnaast bevatten ze vaak maar één van de drie functies die BLOOMR CocoSoap bevat. Ook is het verwarrend welke gezichtsproducten je samen kunt gebruiken en in welke volgorde. De chemische stoffen die vaak voorkomen in deze standaardproducten kunnen op lange termijn en bij intensief gebruik zorgen voor irritatie, allergie en dergelijke.

Met de BLOOMR CocoSoap hoef je over al dit geen zorgen te maken. Deze Charcoal Skin Detoxer heeft een all in one zuiverend effect op je huid. Niet onnodig je hoofd breken over of je het nu wel allemaal goed gebruikt en combineert. Gewoon één product voor je volledige gezichtsreiniging en ook nog eens 100% natuurlijk!

Nog een voordeel van de BLOOMR CocoSoap is dat ik sneller in mijn heerlijke bedje kan kruipen! Benieuwd? Google dan naar BLOOMR.

Gezichtsreiniging

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie