Bijna Valentijnsdag….

Valentijnsdag

Nog niet klaar voor Valentijnsdag?

Weet je echt niet wat je aan jouw vrouw of vriendin wilt geven? Dan hebben wij hier een super leuk idee om snel nog even aan te schaffen. Dos por Dos heeft namelijk ook een aantal sieraden met hartjes! En als je het liever niet met hartjes wilt zeggen, dan hebben zij genoeg andere sieraden waarmee jij een goede indruk kunt maken.

Diamonds are a girls best friend…

Hoewel Dos por Dos niet van de ‘bling bling’ is, zijn de sieraden enorm romantisch om jouw Valentijn mee te verrassen. of iemand anders met een hart van goud. De oorbellen en armbandjes in zilver, goud en rosé goud zijn prachtig om cadeau te geven, net als de oorbellen in rood, zwart en buffelhoorn.

Over Dos por Dos

Dos por Dos is opgericht door Sandra Ray en Anouk Marrevee en ontstaan vanuit een eigen zoektocht naar kwalitatief mooie en betaalbare sieraden. Dos por Dos richt zich op vrouwen die een persoonlijke stijl nastreven en niet blind de laatste modetrends volgen; zelfbewuste vrouwen die, ongeacht leeftijd, opvallen door een natuurlijke, elegante en krachtige uitstraling. Vrouwen die zelf bepalen wat ze mooi vinden en voor wie standing out of the crowd bepalend is. Met een basisgarderobe en mooie accessoires zijn oneindig veel combinaties te maken.

Kijk voor de uitgebreide collectie op dospordos.com.

Succes en alvast een hele fijne Valentijnsdag, X.

Valentijnsdag Valentijnsdag Valentijnsdag

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie