Zen met maskers van het Kruidvat

Kruidvat

De winter komt er echt aan, tijd voor jezelf!

Tijd om jezelf in de watten te leggen! Na de dure wintermaanden kijken we toch ook een beetje uit met de uitgaven, want December is een dure maand geweest.

Tijdens de frisse herfstdagen krijgt je gezichtshuid aardig wat te doorstaan. Juist daarom introduceert Kruidvat een aantal nieuwe gezichts- maskers en theeën. Wat is er fijner dan lekker op de bank kruipen met een warme kop thee én een ontspannend maskertje?

Perfect voor een girls night of wat me-time op een druilerige dag! Make-up en invloeden van buitenaf doen de huid weinig goeds. Het regelmatig gebruik van een gezichtsmasker is daarom zeker geen overbodige luxe en heeft een positief effect, in- side and out. Kies een masker dat past bij jouw huidtype. Heb je behoefte aan een zachte crèmemousse of juist een peel-off? Een hydratatieboost of een intensieve reiniging voor je hele gezicht? Een tissuemasker of een vloeibare variant? Kruidvat biedt acht verschillende soorten, dus is er altijd wel één die perfect bij jou past. Resultaat: een babyzachte, stralende en gereinigde huid!

Het nemen van een lekker kopje kruidenthee draagt bij aan een ontspannen gevoel. Kruidvat Beauty Thee is een fruitige thee met framboosblad, citroenmelisse en vlierbloesem. Wanneer je toe bent aan een zen-momentje, neem je een kop Kruidvat Chai Zen Thee. Een kruidige en smaakvolle zwarte Chai thee met onder andere kaneel, gember, kruidnagel en vanille. Tip: maak er een Chai Latte van door warme melk toe te voegen!

De nieuwe gezichtsmaskers en theeën zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl.

Kruidvat

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie