Stralende, witte lach met Bloomr

Valentijnsdag

Die mooie, witte ‘smile’ blijft toch de eerste indruk!

Wie wilt het nou niet zo’n mooie, witte, stralende lach? Het staat direct verzorgd en geeft een betere indruk. Ook valt mij op, en ja helaas val ik ook onder die categorie, dat wanneer men een beetje ouder wordt, de tanden ook iets geler kleuren. Het doet zo veel met je wanneer je je tanden goed verzorgd en ze iets witter zijn.

Bloomr

Duurzaamheid is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. En met de groeiende wereldbevolking is dit ook belangrijker dan ooit. Voorheen was het best lastig om hip en trendy te zijn én ook nog rekening te houden met het milieu. Maar dat wordt ons steeds makkelijker gemaakt. Zelfs op het gebied van mondverzorging zijn er nu groene alternatieven zoals de Coconut Charcoal van BLOOMR. Deze is zelfs geschikt voor vegans en zwangere vrouwen! Het product groeit in populariteit omdat er in andere producten zoals tandpasta en tandbleekmiddelen vaak schadelijke chemische stoffen zitten. Weg met chemie in je mond. Deze biologische charcoal kun je met een gerust hart dagelijks gebruiken. Het geeft je wittere tanden, een zuivere mond en een schoon gevoel.

BLOOMR Coconut Charcoal maakt tanden op verantwoorde wijze witter en verwijdert alle vlekken en verkleuringen, zonder ze te beschadigen

Coconut Charcoal van BLOOMR is de meest pure vorm van Activated Charcoal. Het is biologisch, 100% natuurlijk en uitgebreid getest. Het is de puurste geoxideerde versie van charcoal en wordt gebruikt om tanden witter te maken met fantastisch resultaat. Het verwijdert vlekken en verkleuringen zonder schadelijke chemische ingrediënten en zonder het glazuur te beschadigen. BLOOMR Coconut Charcoal is het enige product dat wordt gemaakt van 100% biologisch geteelde kokosnoten zonder toevoegingen. Puur natuur dus. Dit poeder garandeert het best mogelijke resultaat.

Meer weten, google naar Bloomr!

Succes!

Bloomr

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie