Droog en statisch haar, herkennen jullie dat?

Statisch

Haren niet in model te krijgen in de winter!

Misschien draag ik er zelf ook nog wel mijn steentje aan bij. Ik weet niet echt wat normaal is, ik bedoel hoe vaak je je haar moet wassen. Ik probeer het om de dag te doen, maar ja wil er tegelijkertijd wel verzorgd uitzien. Hoor van anderen dat ze het soms maar 1 x per week wassen. Hoe doen jullie dat? Ik heb sowieso last van statisch haar, maar met de olie van O’right krijg ik dat in controle. Maar nu wil ik toch ook wel de conditionerende anti-frizz spray voor droog en statisch haar uit proberen van hetzelfde merk.

Want ja, in de winter gaat de verwarming een graadje hoger en buiten wordt het steeds kouder. Hierdoor droogt het haar uit en wordt statisch en onhandelbaar. Een heel herkenbaar probleem voor veel mensen, zeker als je wat langer haar hebt. Extra kammen helpt niet en haarolie gebruiken verzwaart het haar alleen maar. O’Right biedt dé oplossing met Smoothing Hair Lotion, een conditionerende hair mist die het haar voedt en verzorgt en tevens beschermt tegen slechte invloeden van buitenaf.

Smoothing Hair Lotion bevat actieve amonizuren en gojibesextract met een krachtige antioxiderende werking. De vochtbalans van het haar wordt weer op peil gebracht en uitgedroogd haar wordt hersteld. Hierdoor is het een optimaal product om het haar in dit jaargetijde te verzorgen en te beschermen.

Gebruik de Smoothing Hair Lotion in combinatie met een duurzame borstel van 100% bamboe. Zo’n borstel heeft een antistatische werking, omdat ‘ie geen onderdelen van kunststof bevat. Bovendien is deze goed voor het milieu. Bamboe is namelijk een zeer verantwoord materiaal, omdat het de meeste CO2 absorbeert van alle planten.

Ik hoop in ieder geval dat het effect heeft, want af en toe kun je er gek van worden!

X

Statisch

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie