Dos por Dos: Klassieke sieraden met een Twist

Dos por Dos

Tijd voor nieuwe accessoires, op naar het voorjaar!

Dos por Dos, ik ben helemaal verliefd op deze sieraden. Ze zijn mooi en trendy tegelijk. Ik heb al zoveel opmerkingen over mijn armband gehad, dat ik misschien mezelf toch maar eens iets extra’s cadeau ga doen.

In de kettingen van sieradenmerk Dos por Dos zie je een variatie van materialen, vormen en kleurstellingen terug. De hangers zijn verwisselbaar. Deze kun je losklikken en op een andere plaats op de ketting bevestigen waardoor het accent telkens op andere onderdelen ligt. Je kunt er ook een andere hanger aan hangen; groot of klein of zelfs een oorbelhanger. De Dos Eclectica lijn staat voor ‘klassiek met een twist’.

Schakelkettingen van alleen buffelhoorn zijn heel mooi, maar een tikkeltje saai. Daarom worden ze opgeknipt en verwerkt als details in de kettingen in combinatie met andere materialen. Voor de kettingen van Dos por Dos worden een aantal schakels, bloemetjes, ornamenten of zelfs oorbelhangers gebruikt.

De kettingen zijn goed te combineren met de Dos Delicado lijn; fijne kettinkjes 14k verguld stainless steel of zilver stainless steel. Kenmerkend in deze collectie is de ketting met ring en staafje, heel delicaat. Kies je liever voor iets uitdagends? Ga dan voor de ketting met grote vlinderhanger of het ‘serenity-symbool’!

Bij alle kettingen zijn bijpassende armbanden van halfedelstenen en zoetwaterparels verkrijgbaar. Ook de cuff armbanden van buffelhoorn uit de Dos Natural lijn zijn heel mooi te combineren met de kettingen.

Dos por Dos Dos por dos Dos por Dos

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie