Hip voor onze mannen!

Hip

Net even iets anders voor mannen die hip willen zijn

Ben je een romantisch of sportief type, of kijk je liever naar sport op televisie? Bij BB Chum kun je ongeacht je smaak en voorkeur terecht voor een passend hemd. Een origineel cadeau om te geven én om te krijgen tijdens de komende Kerstdagen. Als je nu schakelt, heb je een origineel cadeau ruim op tijd binnen voor onder de kerstboom.

Max Verstappen zal jaloers op je zijn met het Retro Racing shirt met vintage affiches van vergane wedstrijden. Op de woensdagmiddag op de golfbaan steel jij de show in het golfballenhemd: Balzzz. Geen fan van sport, kies dan voor het idyllische Burgundy Blush met rozen en vlinders in roze- en paarstinten. Très chic voor tijdens het Kerstdiner op een velours chino.

Alle hemden van BB Chum komen in een beperkte oplage. Er worden er nooit meer dan 149 van één style gemaakt.

Burgundy Blush, Balzzz & Retro Racing zijn vanaf nú verkrijgbaar op bb-chum.nl voor € 79,95 per stuk.

Iedereen succes met de laatste kerstinkopen.

Hip

Hip

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie