KOPEN JULLIE LIEVER KLEDING VOOR DE KIDS OF SHOP JE LIEVER VOOR JEZELF?

Ik ben even nieuwsgierig: geven jullie ook veel geld uit aan fashion voor jezelf?

Één van mijn meest favoriete series ooit, en waarschijnlijk die van heeeeeeel veel andere, was en is toch nog steeds Sex and the city.
Alle afleveringen heb ik waarschijnlijk inmiddels al twee of drie keer gezien. Net als de films….. Behalve de humor en de kleding zijn ook de quotes inmiddels legendarisch.

Mijn favoriet is nog steeds deze quote van Carrie Bradshaw: I Like My money right where I can see it: hanging in my closet 🙂

En toen ging ik me eigenlijk afvragen hoe dat zit met de moeders die van fashion voor hun kinderen houden.

Kopen jullie ook zoveel voor jezelf?

Ik sla mezelf zeker niet over. Het koopgedrag is hier eigenlijk evenredig: ik geef net zoveel uit aan mezelf… en misschien zelfs wel meer. Ik ben zogezegd een echte liefhebber. Een shopaholiek :).
Ik kan voor mezelf best dure stukken kopen. Daar heb ik natuurlijk weer legio excuses voor die ook echt heel redelijk zijn. Ik groei tenslotte niet meer (ik ga richting de leeftijd dat ik ga krimpen over een paar jaar). Mijn voeten groeien niet meer. Ik moet er alleen voor zorgen dat ik niet al te veel in de breedte groei. En… mijn puberdochter van bijna 17 heeft dezelfde maat dus die draagt mijn kleding ook.
Dus op zich zijn sommige items een koopje als je berekend hoeveel jaar ik er mee kan doen. Voor kinderen is dat toch altijd wat lastiger. Kinderen groeien snel uit hun kleding, ze doen er dus niet zo lang mee. Vaak heb ik voor mijn kids items van Quapi, normaal geprijsd, zit lekker en het is echt een tof kledingmerk. Voor mezelf schaf ik rustig een Chaneltas aan, maar ik kan ook helemaal blij worden van een koopje op de markt. Het is een beetje de balans die het leuk maakt. Toch?

Voor de kinderen geef je met verjaardagen, feestdagen of speciale gelegenheden natuurlijk ook speelgoed, bijvoorbeeld via Lobbes. Dus als je alles bij elkaar optelt gaat er natuurlijk ook echt wel aardig wat per jaar richting de kinderen. Maar goed: nothing beats a happy kidsface.

Ik dwaal weer eens af…….. Ik vroeg het me gewoon af. Hoe zit dat bij jullie? Geven jullie meer uit aan kidskleding? 50/50? Of jij ietsjes meer?  Ik ben benieuwd 🙂

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie