Eén van de tien leukste SHOPwinkels; volgens Soei

SOEI’s FAVORIETE SHOPS

Op instagram post ik bijna elke dag mijn kledingoutfit van de dag… Een soort lookbook van #soeiscloset.
Ik heb zo mijn favo winkels en ik krijg de laatste tijd vaak de vraag, wat is jouw top tien van kleding- en schoenenwinkels? Dus bij deze…

Het lijkt mij leuk om mijn favoriete winkels met jullie te delen. Ik vertel/schrijf in dit blogje waarom ik dit een leuke winkel vind (voor mij dan, en misschien inspireer ik anderen om een keer de desbetreffende winkel te bezoeken).

Eén van mijn favoriete winkels uit mijn eigen dorp is…Meester Design Store. De meeste volgers van mijn instagram account en van Shopaholiekmama weten dat ik de laatste tijd wat heerlijke items heb gescoord uit hun nieuwe wintercollectie. Heel veel basic items verkopen zij daar wat dan ook zeker tot mijn  basic outfit behoort.

Bij Meester Design Store verkopen ze niet alleen kleding, maar ook heel veel andere leuke spullen. Zoals prachtige sieraden, food producten en mooie design items voor in huis. Het is een veelzijdige winkel gevestigd aan de Burgemeester de Bruïnelaan in Zwijndrecht, opgericht door twee zussen, Fleur en Daphne Bos.

Hier kun je je laten inspireren door de mix van merken zoals By Bar, Ferm Living, House Doctor, STUDIOGWEN, Eline Rosina, Ortigia, Be Pure Home, Winkeltje van Anne en Simply Chocolate. Tevens zijn zij exclusieve dealer in de omgeving van Ay Illuminate, Seletti en Pluymen.

Meester Design Store is  dan ook voor mij een van mijn favoriete ‘snoepwinkeltjes’. Ze hebben er eigenlijk vanalles. Het is voor mij een snoepwinkel, want als ik hier rondloop, wil ik het HEBBEN. Niet te doen zo leuk! Kwijlend van hebzucht struin ik door dit paradijs. Een hemel op aarde, zo voelt het. Klinkt overdreven, maar ‘t is toch echt waar.

Het leuke aan Fleur en Daphne is dat ze erg enthousiast zijn en zich heerlijk kunnen inleven in jou. Twee leuke spontane zussen die weten wat HOT is om zelf te dragen maar ook zeker qua leefomgeving in jouw eigen woning. Ze geven een goede service, waardoor ik er zelfs laatst mijn nieuwe bank heb gekocht. Een plaatje al zeg ik het zelf (thanks meiden, hij staat echt top en we zijn er enorm blij mee thuis).

Sinds kort geven ze hier ook hele leuke workshops, zowel voor volwassenen als voor kinderen, onder het genot van een klein drankje/hapje. Hoe leuk, om met een aantal vriendinnen een te gek meidenuitje te hebben en er aan het einde van de avond ook nog een leuke souvenir aan overhouden om dat leuk neer te zetten in je eigen huis of kamer. Ben je er warm voor geworden en je wilt eigenlijk weten welke workshops er nu op de planning staan, neem dan hier contact op.

Meester Design Store, een winkel voor alle vrouwen met een eigen stijl. Hip, basic en tijdloos. Je kunt hier dus niet alleen terecht voor kleding en sieraden, maar ook voor een bijzonder cadeau of die ene eyecatcher voor in huis. Kortom: Bij Meester Design Store verkopen ze mooie hippe spullen die echt een aanvulling zijn voor je huis en lijf. Een superwinkel naar mijn hart!

Ben je nieuwsgierig geworden en je wilt een van mijn favoriete winkels bezoeken. Kijk even op de site of op de Facebook pagina.

Liefs Soei,


angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie