Sale in Holland: fijn om weer thuis te zijn

IK VAL MET MIJN NEUS IN DE BOTER

Afgelopen dinsdag ben ik weer terug gevlogen uit Dubai voor een lange vakantie in Nederland. 9 weken lang, wat we in Dubai “Escaping the heat” noemen. Het was zoooo warm in Dubai dat ik de goden heb verzocht om regenbuien, fris ruikend gras, zo’n prachtige grijze lucht en al helemaal geen zon. Het spijt me oprecht; want volgens mij vinden ze mij hierboven lief want sinds ik mijn voeten hier op Nederlandse bodem heb gezet is het aan het regenen. En eerlijk gezegd ben ik het nu al zit. Ik mis mijn eeuwige blauwe lucht nu al.

Vanmorgen kwam ik dan ook mijn bed niet uit, wat is het koud! In Dubai is een laken om onder te slapen meer dan genoeg, en dan ook nog de airco flink aan. Maar hier in Nederland kruip ik het liefst zo ver mogelijk onder mijn donzen dekbed en draai ik me lekker nog eens om.  De kinderen hebben het ook koud en we hebben geen “warme” zomerkleding want in Dubai draag je zo min mogelijk en zo luchtig mogelijk. Het eerste wat ik dus gedaan heb is winkelen. Voor de kids heb ik veel online besteld, maar voor mezelf ben ik echt lekker ouderwets de stad in gegaan. Alsof ik in de hemel was: overal borden met 50% sale! Ik ben dan ook best lekker geslaagd al zeg ik zelf!.

Het enige wat ik vergeten ben is om mijn bikini in te pakken, daar moet ik dus nog even voor op pad.  Een goede bikini shoppen vind ik altijd wel een dingetje. Ik schrik me altijd te pletter als ik mezelf in dat TL-licht in de paskamers zie staan. Het valt altijd tegen. Gelukkig kan het ook online en wat moet je anders doen met dit weer: koffie zetten, stukje appeltaart erbij en online shoppen. Kan ik tenminste op mijn gemakkie passen en hoef ik ook dat hokje niet uit omdat de verkoopsters er bovenop staan. en willen weten hoe het staat. Vreselijk. Nee… bikini’s shoppen doe ik liever online.

En…. na regen komt zonneschijn. Volgende week vertrek ik voor 6 weken naar Zeeland, zeker weten dat we daar weer heerlijk op het strand kunnen liggen in mijn nieuwe bikini en gin-tonics drinken. En vooruit, we bestellen er ook wat bitterballen bij. Hoe kan het toch dat ik nog steeds niet bikini-proof ben? 🙂

 

Ik wens jullie een heerlijke, fantastische en vooral zonnige zomer!

Liefs, Angelique

*afbeelding: Shutterstock

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie