De kleine dingen die het hem doen..

THE LITTLE THINGS IN LIVE WE LOVE

Laten we het vandaag eens hebben over wat het nou juist is waar we zo ‘in love’ van raken bij onze kindjes.

Het zijn de kleine dingetjes die je dat gevoel van verliefdheid geven en waar je zo lekker week van kan worden.

  1. Die heerlijk ochtendsmile als ik het kamertje inloop en ze/hij met een slaperig hoofd en warrige haartjes stralend naar me kijken  (hoe is het mogelijk???…. want ik heb tegenwoordig echt wel even tijd nodig om bij trekken, maar zij zien dat blijkbaar anders…  Helaas komt het maar zelden voor dat ik ze wakker moet maken…. meestal maken ze mij wakker.)
  2. Laten we even bij de ochtend blijven…. maar dan de zondag. Want dan kruipen ze nog even bij ons in bed en kruipen ze zo lekker tegen me aan (wel altijd te vroeg natuurlijk, het zou helemaal hemels zijn als ze dat na 9 uur deden ofzo… ipv half 7, 7 uur)
  3. Het gigantische enthousiasme als ze uit de klas komen en ze zien mij bij het hek staan. (of papa, opa of oma…. dat maakt ze eigenlijk niet zo uit, ze zijn niet echt eenkennig).
  4. Als Kris tegen me zegt: “mam… wij hebben verkering he?” (waarschijnlijk word ik in groep 3 ingeruild voor een jongere dame…)
  5. OK….. confession: ik ben ook echt verliefd op ze als ik ze zie lopen in leuke kleertjes. Als ze naar bed gaan in dat lieve pyjamaatje of als ze verkleed zijn als piraat of prinses, als ze dat nieuwe setje van mijn favoriete merk aanhebben, of die nieuw jeans die hem zo cool staat,  die lekkere mollige beentjes die onder dat hippe jurkje vandaan komen. Is dat erg? Nee toch…..?
  6. Als ze met hun blote knietjes in het gras zitten voor het konijnenhok en ze zo gezellig zitten te kletsen tegen onze 2 konijntjes. Sowieso heb ik een zwak voor kindjes met huisdieren. Ik kan uren zoet zijn met filmpjes die voorbij komen op facebook.

Ben ik iets vergeten? Vast wel….. Let me know 🙂

Pic header: Shutterstock

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie