Ouder worden…

Toen ik vertrok uit Breda was ik eind twintig, jong en onbezonnen. De liefde achterna… Ik dacht er toen serieus niet bij na, maar waarom zou ik ook? Ik was jong, vrijgezel, tot over mijn oren verliefd en niet gebonden qua werk aan mijn woonplaats. Ik ging er voor!!

Inmiddels 15 jaar later, ben ik weer terug.  Nu midden veertig, kids, honden en gelukkig nog steeds samen met manlief K, alleen kan ik niet meer zeggen, jong en onbezonnen. Niet dat ik perse jong wil zijn, maar ouder worden vind ik nog steeds erg lastig, een dingetje, zeker als ik naar mijzelf kijk in de spiegel. Het is nu ook niet zo dat ik ontevreden ben als ik mijzelf weer eens in de spiegel zie, alleen daar waar ik echt niet tevreden over ben of blij van wordt kost gewoon serieus geld. Dat is nu de hele discussie!

Het volgende punt is dan ook: ga ik het met jullie delen? Ga ik met de billen bloot? (figuurlijk dan hé)

Ik ben een open boek, altijd al geweest. Neem geen blad voor de mond, ben niet al te serieus, en schrijf met een dosis zelfspot. Schrijven…tja, ik ben natuurlijk geen schrijfster, ik doe maar wat, maar ik merk wel dat het leuk gelezen wordt. Een compliment krijgen vind ik dan ook best wel fijn, want dan weet ik dat anderen net zo hard om mijn verhalen hebben moeten lachen als dat ik zelf doe, en dat is nu het punt, want als ik eenmaal begin is er geen weg meer terug;)

Natuurlijk hoort ouder worden bij het leven, ik ben gegroeid als persoon, ik heb drie kids op de wereld gezet, leuke dierbare vrienden, fijne familie en dito vent. Kortom ik ben tevreden. Almost, zou ik dus stiekem zeggen. Een aantal afspraken zijn al gemaakt, over een aantal andere twijfel ik nog. Het is allemaal zo aantrekkelijk, maar ook hier geldt: als je eraan begint, is het einde zoek!

Zijn jullie intussen al nieuwsgierig?! 

Neem anders eens een kijkje op Browsisters, dit staat absoluut op mijn whislist, op nummer één, de allermooiste!! Ik weet zeker dat ik straks heel anders naar mijzelf in de spiegel kijk:) Of the Beautybar, ook zo aantrekkelijk dit. Manlief verklaard mij al voor gek en gelukkig durf ik (nog)niet.

Maar wat denken jullie, ga ik met de billen bloot?!

Liefs Katja

Katja de Hoogh

Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja de Hoogh

Latest posts by Katja de Hoogh (see all)

About Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!

View all posts by Katja de Hoogh →

Geef een reactie