Love Arganolie: my favourite me-time webshop

LOVE ARGANOLIE IN DUBAI

Ik heb het al vaker gezegd: me-time is belangrijk voor iedereen. De één kan ontspannen van een een dagje winkelen, de ander van een lekker glas wijn. Ik kan van dit alles ontspannen :). Maar het meest blij maak je mij met een soort van dagje spa in mijn eigen badkamer. En laat onze badkamer in Dubai nou echt waanzinnig mooi en en groot zijn 😉

hammamdoeken-2Toen ik wist dat wij naar Dubai gingen verhuizen kreeg ik, best raar eigenlijk, ineens interesse in alles wat een beetje Arabisch was. Een Arabische touch is leuk toch?! Ik kan dan eerlijk gezegd ook wel een tikkie doorslaan hoor want niks is tenslotte leuker dan nieuwe spulletjes in een nieuw huis. Ik kan dan uren zoet zijn met leuke spulletjes spotten op allerlei sites. Ach… ik denk dat dit weer één van mijn vele smoesjes was om te shoppen. Daar heb ik er veel van trouwens: in dit blog lees je de beste smoesjes om te shoppen. Anyway… Ik stuitte op de webshop Love Arganolie en zag zoveel leuks waarvan ik gewoon nog steeds vind dat dit in mijn huis in Dubai moest komen. Denk aan leuke zeepjes, die echt verrukkelijk ruiken, hammandoeken in frisse tinten, geurkaarsen, borstels, shampoo, douche-gel en bodylotion met arganolie. Je snapt: ik ging los.

Toen ik de doos thuisgestuurd kreeg heb ik er snel even een filmpje van gemaakt, die ik hieronder vast laat zien aan jullie. Echt jammer dat je pc geen geur kan doorgeven, want het ruikt hemels! Mijn man heeft de doos mee naar Dubai genomen en vorige week was ik een weekje in Dubai (lees hier meer) om dozen uit te pakken en ons huis in te richten. De spulletjes van Love Arganolie hebben hier natuurlijk een mooi plekje gekregen in de badkamer. Het past er ook zo mooi bij.  Nooit gedacht dat ik aan de bruin/beige badkamer kon wennen, maar niks is minder waar. Ik kan niet wachten om volgende maand definitief onze woning in Dubai te betrekken. Het eerste wat ik ga doen is heerlijk genieten in onze immense badkamer met al die heerlijke producten van Love Arganolie: dat snappen jullie wel 🙂

Liefs, Angelique

P.S. check voor meer info de website van Love Arganolie zelf eens, er zitten echt ontzettend lekkere dingen tussen. Zeker zo met Sinterklaas en Kerst in het vooruitzicht zeker de moeite waard om eens te kijken.

love arganolie
Hier zien jullie een glimp van onze prachtige “bruine” badkamer.

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie