PRINTCANDY: een hippe winterse kerstsfeer aan de muur

X-MASS WALLCANDY : Kerstposters zorgen voor kerstsfeer

Sinterklaas heeft zijn hielen nog niet gelicht of het hele huis moet in de kerstsfeer. Herkenbaar? Met bijpassende kerststress, want heel eerlijk gezegd ben ik een ramp in styling thuis. Ik doe het altijd nét fout. Iedereen probeert het natuurlijk binnen weer een beetje knus, warm en gezellig te maken en de één is er nou eenmaal wat beter in dan de ander. Ik heb andere talenten zeg ik altijd maar….

Een tijdje terug zag ik deze collages van PrintCandy voorbij komen op internet. wat zouden we toch zonder internet moeten, en was direct enthousiast. Hippe posters die allemaal bij elkaar passen met een andere print of tekst en die dan toch een “complete”  winterse kerstsfeer geven.  Ik heb een fotowand bij mijn eetkamer en heb direct een kant-en-klare collage bij PrintCandy besteld.  Je hebt verschillende collages: ik heb gekozen voor een mix van kerst-quotes, rendieren en dennenbomen.  Het eetkamergedeelte ziet er direct hip gestyled uit! En… zonder al teveel moeite.

SONY DSC

Gelijk op zes december heb ik ze in zwarte fotolijsten gedaan. Die had ik overigens al gewoon staan op die fotowand met foto’s van de kinderen erin. In januari gaan daar dan weer nieuwe foto’s in. Je kunt de posters ook aan de muur plakken met masking tape (ook echt een tip voor mezelf, plakbank blijft toch het makkelijkst he?!) of met zo’n tof klembord met hanger, die je er overigens nu gratis bij krijgt.

Ik vind het echt zo leuk staan. Niet zo overdreven en zelfs een beetje stylish hip. Ook een leuk idee om kado te geven: ik zou dit in ieder geval een keer leuk vinden om te krijgen, dus mocht je nog een kadootje zoeken voor iemand in de decembermaand: hou dit even in je achterhoofd!

Wil je meer info: Ga dan even naar de website van PrintCandy. Want deze printables zijn niet alleen verkrijgbaar voor  kerst maar er is nog veel meer leuks! Dit is echt zo’n website waar je blijft kijken en hele leuke ideetjes op doet om je huis een beetje op te spicen! Leuk! Echt een aanrader. Ik vind het jammer dat ik pas laat zag dat ze ook een schoenzet printable hadden met Sinterklaas. Dat had voor hier ook ideaal geweest. Ga ik onthouden voor volgend jaar.

image001image009image017

Over PrintCandy
Met de wallprints en printables van PrintCandy style je snel en makkelijk je huis. Geen gedoe met blikken verf, maar eenvoudig een andere sfeer creëren door het ophangen van mooie posters en art-prints. Het leuke van PrintCandy is dat je de meeste prints zelf online kunt customizen. Voeg hier en daar wat kleur of tekst toe en voilà: klaar is je unieke en persoonlijke print. Een beetje van PrintCandy en een beetje van jezelf.

Over de X-Mas art-prints van PrintCandy: De zwart-wit basis ontwerpen kun je zelf customizen. Tekst en kleur pas je aan of voeg je zelf toe nadat je een maat hebt gekozen. De kerst posters zijn naast de standaard maten op papier ook te bestellen als DIY-download, zodat je ze ook kan gebruiken als kerstkaart.

SONY DSC
Fijne feestdagen allemaal. Ik ben er klaar voor 🙂

SONY DSC

 

* sponsored post

 

 

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie