Vaderdag in het vooruitzicht

Vaderdag

Tijd om de vaders weer flink te verwennen…

Haal deze Vaderdag alles uit de kast en verwen jouw vader met een origineel cadeau. Is hij een stijlvol en een modieus type? Of juist iemand die erg gesteld is op exclusieve persoonlijke verzorging? Misschien is hij wel een echte keukenprins?  Als ik kijk naar de mannen bij ons thuis, zijn die ook heel verschillend. Wel kan ik ze allemaal blij maken met een nieuw kledingstuk, daar worden ze altijd blij van. Maar soms is het juist heel leuk om ze met een origineel cadeau te verwennen.

Ik laatst al iets heel origineels bedacht, maar helaas hij kwam erachter. Ik had namelijk een product in Hong Kong besteld, dat hij daar in onze laatste vakantie zelf gekocht had, maar helaas op was. Met wat ingenieus zoekwerk kon ik het alsnog op de kop tikken, maar zoals gezegd hij kwam er achter…

Maar niet getreurd, er zijn nog genoeg dingen waar ik hem en mijn zoon blij mee kan maken. Check hieronder wat spullen die ze bij ons gebruiken. Misschien brengt het jullie op een idee! Alvast een fijne Vaderdag!

Knowledge Cotton, super leuk deze polo’s en blijven ook heel mooi, dus misschien een leuke zomertip!

 

 

 

 

 

 

Once we are Warriors, super stoer shirt!

 

 

 

 

 

 

Of verwen hem met een heerlijk nieuw luchtje van Tom Ford!

 

 

 

 

 

Houdt hij van dagelijkse verzorging? Dan is deze dagcreme van Babor iets voor hem. Dan heb je bijna geen aftershave meer nodig!

 

 

 

 

 

Houdt hij van goede producten voor het haar? Dan is deze super gel van Moroccanoil iets voor hem!

 

 

 

 

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie