Weleda: Weldaad voor ons lijf!

Aangepaste beautyroutine bij warmer weer met Weleda!

Het warmere weer komt langzaam in zicht. Dat vraagt om een aangepaste beautyroutine. Tijdens de warme maanden van het jaar wil je je huid immers verzorgen én verfrissen. Deze zomerse producten van Weleda mogen niet in je badkamer ontbreken. Ik merk dat ik nu we zoveel thuis zijn, veel tijd spendeer aan de verzorging van mezelf. Zelfs mijn voeten hebben een goede beurt gekregen. Hoe gaat dat bij jullie?

DUINDOORN 24H ROLL-ON DEODORANT
Deze deodorant zonder aluminiumzouten beschermt effectief tegen ongewenste lichaamsgeurtjes en sluit de poriën niet af. Trekt snel in en laat geen plakkerig gevoel achter. Met de frisse geur van grapefruit, mandarijn en sandelhout. Het resultaat: Frisse oksels, zelfs op warme dagen.

BERKEN DOUCHEPEELING
Milde peeling met de frisse geur van cipres, grapefruit en citroen. Met extract van berkenblad en bioafbreekbare wasparels van carnauba- en bijenwas die de microcirculatie van je huid stimuleren.  Je huid wordt zichtbaar en voelbaar gladder. Extra fijn is dat je huid egaal bruin wordt!

FEEL GOOD SHOWER
Wek je zintuigen onder de douche met de sprankelende geur van gember en citroengras. Deze Feel Good Shower reinigt én verzorgt. Bovendien is hij bioafbreekbaar. Het resultaat? Een soepele huid na het douchen én een goed humeur.

SKIN FOOD BODY BUTTER 

Deze Body Butter smelt op je huid en voedt haar langdurig. De perfecte verzorging na een zonnige dag. Extract van driekleurig viooltje hydrateert en beschermt. Met de zonnige geur van benzoëhars, lavendel en sinaasappel. Het resultaat? Een zijdezachte en gehydrateerde huid van top tot teen.

VOETBALSEM 

Deze balsem verfrist branderige en vermoeide voeten. Trekt snel in en laat geen plakkerig gevoel achter. Mirre en leemaarde helpen transpiratie voorkomen en de geur van Litsea cubeba en rozemarijn verkwikt direct. Het resultaat? Ontspannen voeten die heerlijk fris aanvoelen en er verzorgd uitzien.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie