De nieuwe geuren van Molton Brown

Molton Brown

Molton Brown voor hem en voor haar

Meer tijd voor elkaar, meer tijd voor onze totale verzorging. We slapen ietsiepietsie uit misschien en maken er het beste van gedurende deze dagen van de Corona tijd. Ik merk ook dat ik ’s ochtends uitgebreider de tijd neem voor de algehele verzorging. We hoeven toch nergens naar toe. En eerlijk, dat geeft ook heel veel rust. Daarnaast geeft het ook tijd om nieuwe crèmes of geuren goed uit te proberen en te bestuderen, zoals die van Molton Brown.

Ik kan ineens erg genieten van mijn favoriete parfum of van mijn bodylotion. Je neemt er wat meer tijd voor en het lijkt of de geur beter binnen komt. Zo gebruik ik sinds een maand de nieuwe muskus geur van Molton Brown. Deze is bijna sensueel te noemen, de geur is krachtig en toch subtiel tegelijkertijd.

De nieuwe collectie is slechts in een beperkte oplage verkrijgbaar, maar ik heb er eentje kunnen bemachtigen. Je mag jezelf per slot van rekening best een beetje verwennen in deze tijd. Er zijn prachtige geschenkdozen beschikbaar. Voor nu is de aux de toilette en de body lotion bij mij standaard op mijn toilettafel te vinden, maar ik denk dat de geurkaarzen ook heerlijk zijn.

De prachtige limited edition is vanaf komende week verkrijgbaar bij onder andere Skins Cosmetics. Je kunt ook hier online bestellen. En bedenk, deze geur is echt voor hem en voor haar!

Sterkte allemaal,

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie