Behoefte aan een beetje kleur op de huid!

Vita Liberata

Transparante mist voor een sunkissed glow

Afgelopen week stond ik in een pashokje en dacht ‘wow, wat ben ik wit’! En ook, ik heb zo genoeg van de gekleurde dag crèmes, ik heb wel behoeft aan een klein tintje. En dat is helemaal niet onmogelijk met zelfbruinende crème van Vita Liberata. Het is tijd om mijn serum hiervan uit de kast te halen! Bovendien is deze prima te combineren met mijn gewone gezichtsverzorging.

De bruining is overigens zelf in de hand te houden. Je kunt het 1 x per week gebruiken of iedere dag zodat je een diepbruine kleur krijgt. Ik houd zelf meer van een natuurlijke, subtiele sunkissed gloed. De Fabulous Self Tanning Mist is een hydraterende zelfbruiner mist.

Customize de tan, easy to use!

Na het aanbrengen droogt de mist binnen 1 tot 2 minuten op en ontwikkelt zich binnen 4 tot 6 uur een natuurlijk bruine kleur. Customize de tan; breng nogmaals een laagje zelfbruiner aan zodra de eerste applicatie is opgedroogd voor een diepere bruining. Bouw de tan langzaam op door de mist dagelijks of om de dag aan te brengen tot de gewenste kleur is bereikt. Zo kun je dus helemaal zelf bepalen hoe bruin je door het leven wilt gaan!

Easy to do dus! Hebben jullie al behoefte aan een kleurtje?

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie