Zoebie.nl: Gouden tip voor Valentijnsdag!

Voor alle superdeals ga je naar Zoebie.nl!

Valentijnsdag komt eraan, of beter gezegd het is nog precies een week. Als je nu nog niets in huis hebt, gaan de zenuwen toch wel toenemen. Maar wees gerust, kijk even op Zoebie.nl en je ziet de meest leuke uitjes voor de beste deals bij jou in de buurt.

Ik ben helemaal om, vind het zo leuk om door deze site te scrollen. En het werkt perfect! Onlangs heb ik gebruik gemaakt van de speciale Valentijnsdeal voor The Movies in Dordrecht. Deze zoebiedeal is nog geldig tot en met 13 maart. Op een 1-persoons kaartje krijg je 21 % korting inclusief een drankje, voor 2 personen krijg je zelfs 30 % korting inclusief een karaf wijn. Wij moesten erna nog rijden dus kozen voor een heerlijke latte en een flesje water in plaats van een karaf wijn en dat was totaal geen probleem!

Zo vaak gaan wij eigenlijk niet meer naar de film, maar dan blijkt weer hoe leuk het is en hoe het voelt om een avondje uit te zijn. Wat “The Movies” in Dordrecht, maar ik begrijp op meerdere plaatsen, zo speciaal maakt, is het huiselijke gevoel. Het is nog een redelijk ouderwetse bioscoop. De gezellige bar beneden nodigt je uit  een drankje te bestellen die je gewoon mee naar binnen mag nemen. Misschien klinkt het beter als ik zeg dat het er niet zo massaal is, maar juist heel genoeglijk. Ik vond het er in ieder geval heel erg leuk!

De film “Little Women” is een romantisch verhaal over het leven van vier zussen. De kostuums zijn prachtig om naar te kijken en de cast is overigens niet onderbezet met Meryl Streep, Emma Watson en Saoirse Ronan. Ikzelf vond het hem misschien ietwat langdradig, maar als je van een heerlijk romantisch plot houdt, dan is deze meer dan de moeite waard met twee uur en een kwartier te gaan!

Overigens is dit slechts een voorbeeld, de deals op Zoebie zijn heel uiteenlopend. Je kunt er ook een uur vliegles boeken voor een geweldige prijs of gewoon een restaurant bij jou in de buurt. Ik zou zeggen eerst checken, dan pas verder kijken!

Zoebie

Zoebie

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie