Stralen op Valentijnsdag

Valentijnsdag is hét moment om de liefde te vieren!

Op je ‘Valentine date’ wil je er natuurlijk graag op je mooist uitzien. Met het natuurlijke en biologische serum Pureté bio Éclat lifting en Pureté bio Huile sublime krijgt je huid binnen de kortste keren een fantastische beautyboost!En dat hebben we nodig op Valentijnsdag, 24 uur ‘shinen’!

Pureté bio Éclat lifting

Éclat lifting is een uniek serum dat binnen een uur de zichtbare sporen van vermoeid-heid vermindert, expressielijnen verzacht en je huid gladder maakt. Het extract van champagneblad heeft een botox-like wer-king waardoor je trekken ontspannen. Het varenextract maakt de huid zichtbaar glad-der en een algenextract vult rimpeltjes op. Het instant effect houdt urenlang aan en op de langere termijn gaat het de vorming van nieuwe rimpels tegen.

Met de Éclat lifting roll-on behandel je specifieke zone’s, zoals de oogcontour en de hersluitbare ampullen ge-bruik je voor je hele gezicht.

Pureté bio Huile sublime

Deze multi-actieve droge olie voor dagelijks gebruik voedt, beschermt en vernieuwt de huid. Deze wordt steviger, fijne lijntjes vermin-deren en veroudering krijgt minder kans. De olie bestaat uit elf voedende oliën (argan, jojoba, camelia, druivenpit, teunisbloem) en negen essentiële oliën (lavendel, ylang-ylang, palmarosa, geranium, rozemarijn, zon-neroosje, strobloem) die stuk voor stuk een positief effect op de huidconditie hebben. Al na een uur ziet je huid er beter uit!

Dus ik ga ook snel schakelen, want ik wil er ook graag op zijn mooist uitzien aankomende vrijdag!

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie